Chainy Halsband

Från: 299,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Denna vackra halsband är den perfekta grundläggande länken i din smyckessamling! Styla den med en mängd olika halsband för en snygg look!

Material: Rostfritt stål

Storlek: Storlekarna avser tjockleken i mm. Finns i 4 mm, 5 mm, 6 mm och 7 mm.

Längd: 40 cm + 4 cm förlängning

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Storlekar

, , ,

Fler detaljer

Pansarlänk

Köp den populära och stilrena pansarlänken hos oss. Denna enkla men råa halskedja måste du ha i din smyckessamling! Kedjan passar perfekt till alla outfits eftersom dess enkla men tuffa uttryck passar till det mesta! Styla pansarhalsbandet med andra enkla halsband för att få en fylligare look.

Du hittar också våra andra fina pansarsmycken på hemsidan. Vi har även pansararmband, pansarörhängen och pansarhalsbandet i 3 och 5 mm. Skapa en komplett look genom att kombinera både halskedja, armband och ankelsmycke.

Denna pansarlänk är en del av vår mycket populära vattentäta serie som ni också har tagit emot så väl. Hela serien är märkt med "WATERPROOF" högst upp. Det innebär att de är vattentåliga smycken. Vi rekommenderar ändå att du tar av smyckena innan du duschar eller går och lägger dig. Detta gör att du undviker att slita på de vattentåliga smyckena. Det förlänger också livslängden på dina vattentåliga smycken.

 

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt urval av andra vackra och råa halsband, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! På Winther Studio får du billiga men moderiktiga smycken som alltid följer tidens trender.

Instagram: Se fler bilder av vår kedjehalskedja på Instagram. Få inspiration till din helt personliga smyckeslook. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter. Här håller vi också giveaways och delar bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med detta Chainy Halsband som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ