Charmaine Earcuff

159,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Supersnygg och detaljerad earcuff som verkligen ger örat uppmärksamhet!

Material: Guldpläterad koppar och vitguldpläterad koppar

Storlek: 1,5 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Earcuff med kedjelook

Charmaine earcuff med kedjelook är det perfekta smycket för dig som vill ha en piercad look. Earcuffs är för dig som inte har öronhål, men älskar att ha flera örhängen. Denna earcuff är utsmyckad med kedjedetaljer, vilket ger dig en supercool look. Dessa pansardetaljer är väldigt populära just nu och kan därför matchas snyggt med resten av vår pansarkollektion.

Letar du efter den perfekta presenten? Här har du den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Våra smyckessatser är alltid en vinnare och finns i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt urval av andra earcuffs, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vår Charmaine earcuff med kedjelook på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra vackra ringar. Där håller vi även tävlingar, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i denna earcuff som vi är! Vi ser fram emot att packa din order.

 

Underhåll och FAQ