Lomala Stiftörhängen

209,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Dessa trendiga örhängen kan stylas med många olika örhängen och är verkligen örhängen som drar blickar till sig med sin vackra färg!

Material: 925 Sterling silver

Storlek: 0,7 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld m. grön sten, Guld m. lila sten

Style

Fler detaljer

Örhängen med grön sten

Dessa örhängen med grön sten är en enkel smycke i en stilren design som gör det tidlöst. Den har en enskild färgad sten i en grön nyans. De färgglada örhängena ger en extra touch till din smyckessamling.

Enkla örhängen med färgad sten. Dessa fina och enkla örhängen finns med olika färgade stenar.

Vi har ett brett utbud av örhängen med färgade stenar! Hitta enkla örhängen, hoops och örhängen med färgade stenar. Du kan också hitta våra ringar med färgade stenar!

 

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra vackra och eleganta örhängen, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar dina varor på endast 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! På Winther Studio får du alltså prisvärda men moderiktiga smycken som alltid följer tidens trender.

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen på Instagram. Få inspiration till din helt personliga smyckeslook. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter. Här har vi även giveaways och delar bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta dessa Lomala-örhängen lika mycket som vi gör. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ