Long Star & Pearl Stiftörhängen

319,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Stora och vackra kedjeörhängen med pärlor.

Material: 14K guldbelagt och vitguldbelagt rostfritt stål.

Längd: 7 cm

Bredd: 5 mm

Observera att pärlorna är unika och kan skilja sig från produktbilden.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Långa kedjeörhängen

Dessa långa kedjeörhängen har en pärla och en liten elegant stjärna i ändarna. De kommer som örstiftar, vilket gör dem enkla att sätta i öronen. Örhängena har en lång hängande del där en liten stjärna finns längst ner. Denna hängande del är ansluten till en kedje-hängande del med en bred kedja som har en fin pärla i änden. Denna hängande del ger stjärn- och pärlörhängena en råare look samtidigt som pärlan ger en feminin och klassisk touch. De är perfekta för en kväll ute på stan eller för att addera det lilla extra till vardagen.

Dessa kedjeörhängen är en del av vår mycket populära vattentäta serie som ni också har tagit emot så väl. Hela serien är märkt med en "WATERPROOF" bubbla upptill. Det innebär att de är waterproof och tåliga mot fukt. Vi rekommenderar dock fortfarande att du tar av dig dina smycken innan du går in i duschen eller ska sova. Det hjälper till att undvika onödigt slitage på de waterproof smyckena och förlänger deras livslängd.

 

Smyckeinspiration

Kolla också in vårt utbud av andra vackra och eleganta örhängen, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar dina varor på endast 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! På Winther Studio får du prisvärda men moderiktiga smycken som alltid följer tidens trender.

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen med hängande del på Instagram. Få inspiration till din helt personliga smyckeslook. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter. Här har vi även giveaways, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta dessa Long Star & Pearl-örhängen lika mycket som vi gör. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ