Double Pearl Hoops

319,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra klassiska hoops med dubbla pärlhängen. Hänget är avtagbart, så du kan också använda de små hoopsen ensamma.

Material: Rostfritt stål

Storlek: ca. 3 x 1 cm.

OBS: Eftersom pärlorna är naturliga kan de förekomma i olika former och storlekar.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Hoops med pärlhängen

Double Pearl Hoops är ett smycke som utstrålar elegans och stil. Våra hoops med pärlhängen är ett måste i varje smyckessamling. Pärlörhängena har en liten hoop som enkelt och säkert stängs, och de har ett vackert hängande pärlvedhäng med två vita pärlor. Pärlvedhänget ger örhänget lite längd och kan därför blandas med andra lite längre hoops för en staplad look. Det är lätt att sätta samman dem så att de passar din personliga stil, oavsett om du föredrar en elegant eller mer rå look.

Pärlörhängena finns i guld- och silverfärg, så de kan användas oavsett om du är en guld- eller silverperson.

 

Smyckeinspiration

Kolla även in vårt stora utbud av andra pärlsmycken. Vi har säkert något som passar din stil och som du kan få till bra priser! Vi levererar dina varor på endast 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp - så missar du aldrig de senaste nyheterna.

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen och pärlsmycken på Instagram och få inspiration till din helt personliga smyckeslook. På vår Instagram hittar du många eleganta bilder av våra produkter, inklusive våra fina hoops. Här har vi även giveaways och delar bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så missar du aldrig nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika glad för våra hoops med pärlhängen som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ