Ava Rope Örhängen

429,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra och festliga creoler med massor av detaljer! Dessa vackra spiralformade creoler med hängen är en av våra bästsäljare och ger volym och elegans till ditt öra.

Material: 14K guldpläterat och vitguldpläterat rostfritt stål.

Längd på hängen: 2 cm och 6 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Spiralörhängen med hängen

Dessa spiralörhängen med hängen är en blandning av olika underbara hängen. Det finns både kedjehängen, olika färgade pärlhängen, cirkelhängen och pärlhängen. Det finns något för alla smaker, och det gör cirkelörhängena helt unika med de olika uttrycken. Alla hängen är anslutna till en spiralformad ögla, vilket gör det enkelt att sätta in i dina öronhål. De färgglada pärlhängen har en längd som gör dem perfekta på egen hand. De ger mycket personlighet enbart i detta smycke. "Ava Rope Earrings" finns i både guld- och silverfärg, så oavsett om du älskar guld eller silver kan du hitta det som passar dig bäst.

Dessa örhängen är en del av vår mycket populära waterproof-serie som ni också har tagit emot så bra. Hela serien är märkt med en "WATERPROOF" -bubbla högst upp. Det betyder att de är motståndskraftiga mot vatten och fukt. Vi rekommenderar dock fortfarande att du tar av dig dina smycken innan du duschar eller går och lägger dig. Det kommer att undvika slitage på de vattentäta smyckena. Det minskar också livslängden på de vattentäta smyckena.

 

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt urval av andra vackra och eleganta örhängen, vi har något för varje smak och till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! Hos Winther Studio får du alltså prisvärda men stilfulla smycken som alltid följer tidens trender.

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen med hängen på Instagram. Få inspiration till din helt personliga smyckesstil. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter. Här håller vi också tävlingar och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att bli lika nöjd med dessa Ava Rope Earrings som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ