Ava Rope Örhängen

429,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra och festliga hoops med massor av detaljer! Dessa vackra snurrade hoops med hängen är en av våra bästsäljare och ger både volym och elegans till ditt öra.

Material: 14K guldpläterat- eller silverfärgat rostfritt stål

Storlek: Hoop: 2 cm, Hänge: 4,5 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Multi, Silver

Style

, ,

Fler detaljer

Twistade hoops med hängen

Dessa twistade hoops med hängen är en mix av olika underbara hängen. Det finns både kedjehängen, olika färgade pärlhängen, cirkelhängen och pärlhängen. Det finns något för alla smaker och det gör cirkelörhängena till något helt unikt med de olika uttrycken. Alla hängen är fästa på en twistad hoop, vilket gör det enkelt att sätta in dem i dina öronhål. De färgglada pärlhängena har en längd som gör dem perfekta på egen hand. Ava Rope Earrings finns i både guld- och silvervarianter, så oavsett om du älskar guld eller silver kan du hitta det som passar dig bäst.

Dessa örhängen är en del av vår mycket populära waterproof-serie som är väldigt uppskattad. Hela serien är märkt med en "WATERPROOF" -bubbla högst upp vilket betyder att de är motståndskraftiga mot vatten och fukt. Vi rekommenderar dock fortfarande att du tar av dig dina smycken innan du duschar eller går och lägger dig. Det gör att du undviker att slita på de vattentäta smyckena och på så sätt förlänger livslängden.

 

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt utbud av andra vackra och eleganta örhängen - vi har något för alla smaker och till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! Hos Winther Studio får du alltså prisvärda och stilfulla smycken som alltid följer tidens trender.

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen med hängen på Instagram och få inspiration till din helt personliga smyckesstil. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter och dessutom håller vi också tävlingar och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att bli lika nöjd med dessa Ava Rope Earrings som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden