Clara Stiftörhängen

159,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Små och fina diamantformade örstickor.

Material: 14K guldpläterad och vitguldpläterad koppar.

Storlek: 0,8 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Diamantformade örhängen

Våra diamantformade örhängen är en del av vår Waterproof-serie. Earsticks är fulla av små fina detaljer som gör dem helt unika. Hela vår Waterproof-serie är tillverkad i rostfritt stål, så det finns ingen risk för missfärgning eller oxidering. Kan smycken tåla vatten? Svaret är ja, MEN om du har dem i duschen bör du vara medveten om att schampo eller balsam kan påverka smycket, och du bör vara extra försiktig om det finns stenar på örhänget. Det kan alltså tåla enstaka dopp, men var försiktig så det inte blir en vana, eftersom det finns många andra faktorer förutom vatten som kan vara avgörande.

Clara Mix är, förutom att vara en vattentät smyckesserie, ett perfekt matchat örhängesset. Setet finns på webbplatsen i både guld- och silverfärg. Det består av våra Clara Earsticks och Long Clara Earrings.

Smyckeinspiration

Kolla också in vårt urval av andra smyckesset, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vår Clara Mix på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här håller vi också tävlingar, delar tips och tricks och mycket mer spännande. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att gilla detta smyckesset lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Letar du efter den perfekta presenten? Här får du den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Våra smyckesset är en säker vinnare och finns i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Underhåll och FAQ