Clara Stiftörhängen

189,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Små och fina diamantformade öronstift.

Material: 18K guldpläterat- eller silverfärgat rostfritt stål

Storlek: 0,8 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Diamantformade örhängen

Våra diamantformade örhängen är en del av vår Waterproof-serie. Dessa stiftörhängen är fulla av små fina detaljer som gör dem helt unika. Hela vår Waterproof-serie är tillverkad i rostfritt stål, så det finns ingen risk för missfärgning eller oxidering. Kan smycken tåla vatten? Svaret är ja, MEN om du har dem i duschen bör du vara medveten om att schampo eller balsam kan påverka smycket, och du bör vara extra försiktig om det finns stenar på örhänget. Det kan alltså tåla enstaka dopp, men var försiktig så att det inte blir en vana eftersom det finns många andra faktorer förutom vatten som kan skada smycket.

Clara Mix är, förutom att vara ett vattentåligt smyckesset, ett perfekt matchat örhängesset. Setet finns på webbplatsen i både guld- och silverfärg och det består av våra Clara Earsticks och Long Clara Earrings.

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt utbud av andra smyckesset, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra Clara örhängen på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina örhängen. Här håller vi också tävlingar, delar tips och tricks och mycket mer spännande. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Letar du efter den perfekta presenten? Här får du den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Våra smyckesset är en säker vinnare och finns i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden