Figaro Armband

229,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Detta fina armband är både robust och snyggt! Om du behöver lite volym i din smyckessamling är vårt Figaro-armband ett bra val!

Material: Rostfritt stål

Storlek: 16 cm + 3 cm

 

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Figaro armband i rostfritt stål i guld- eller silverpläterad. Figarokedjan är en klassisk kedja som alltid har varit modern. Det är en tidlös men modern kedja som passar perfekt för din grundläggande smyckessamling. Vårt Figaro armband är perfekt att bära ensamt eller att styla med andra armband för en mer gedigen look. Styla vårt Figaro armband med våra andra Figaro smycken, inklusive Figaro halsband och Figaro örhängen.

Om du letar efter den perfekta presenten till den kommande födelsedagen, konfirmanden, studenten eller bara till någon du håller av, är Figaro armbandet definitivt ett bra alternativ till den perfekta presenten. Det enkla och tidlösa uttrycket kommer att passa in i de flesta smyckessamlingar. Vi slår gärna in din beställning och ändrar bytesperioden från dagen då gåvan ges. Är du sent ute med din present till henne? Få dina smycken skickade på bara 24-72 timmar!

Följ oss på Instagram och hitta inspiration!

Underhåll och FAQ