E-Presentkort

200,00 kr2.000,00 kr

Välj belopp

Information

Mottagarens uppgifter
Dina uppgifter
På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Ett presentkort till wintherstudio.se kan användas för alla produkter i webbutiken. När presentkortet beställs kommer ett e-postmeddelande att skickas med en kod till mottagaren, om du inte fyller i din egen e-postadress som "mottagare" och den kommer att användas vid betalning med presentkortet.

OBS! Vill du också ha ett fysiskt presentkort skickat till din adress? Lägg det i varukorgen här.

Presentkortet är giltigt i 3 år

Specifikationer

Ytterligare information

Fler detaljer

Presentkort till smycken. Ge bort ett presentkort till någon du håller av och låt henne välja fritt bland vårt stora utbud av smycken. Vi har ett brett sortiment av örhängen, ringar, halsband, armband och fotlänkar, inklusive populära kategorier som kedjörhängen, örhängen med färgade stenar, enkla hoops, smyckessatser och mycket mer!

Letar du efter den perfekta presenten till födelsedagsbarnet, studenten, konfirmanden, mors dag-presenten eller till någon du älskar bara för att? Det kan vara svårt att hitta den allra bästa gåvan, men med ett presentkort till smycken kan du vara säker på att du gör rätt! Då kan hon själv välja bland vårt stora urval vackra smycken. Vi har smycken i guld, silver, koppar, rostfritt stål och mer. Vi är säkra på att mottagaren kommer att kunna hitta något som passar hennes smak perfekt, oavsett om hon föredrar enkla smycken, robusta smycken, moderna smycken eller något helt annat. Vi har allt!

Få presentkortet i din inkorg direkt!

Underhåll och FAQ