E-Presentkort

200,00 kr2.000,00 kr

Välj belopp

Information

Mottagarens uppgifter
Dina uppgifter
I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Ett presentkort till wintherstudio.se kan användas för alla produkter i webbutiken. När presentkortet beställs kommer det att skickas ett e-postmeddelande med en kod till mottagaren, eller till dig om du fyller i din egen e-postadress som ”mottagare”. Det är sedan den koden som kommer att användas vid betalning med presentkortet.

OBS! VVill du också ha ett fysiskt presentkort skickat till din adress? Lägg då till det i varukorgen här.

Presentkortet är giltigt i 3 år

Specifikationer

Ytterligare information

Fler detaljer

Presentkort till smycken. Ge bort ett presentkort till någon du bryr dig om och låt henne välja fritt bland vårt stora utbud av smycken. Vi har ett brett sortiment av örhängen, ringar, halsband, armband och fotlänkar. Här ingår populära kategorier som kedjeörhängen, örhängen med färgglada stenar, enkla hoops, smyckesset och mycket mer!

Letar du efter den perfekta presenten till födelsedagsbarnet, studenten, konfirmanden, mors dag-presenten eller till någon du älskar bara för att? Det kan vara svårt att hitta den helt perfekta presenten, men med ett presentkort till smycken kan du vara säker på att det inte slår fel! Då kan hon själv välja bland vårt stora utbud av vackra smycken. Vi har både smycken i guld, silver, koppar, rostfritt stål och mer. Vi är säkra på att mottagaren kommer att kunna hitta något som passar hennes smak perfekt, oavsett om hon föredrar enkla smycken, robusta smycken, moderna smycken eller något helt annat. Vi har allt!

Få presentkortet i din inkorg direkt!

Underhåll och FAQ