Kora Ring

319,00 kr

Storleksguide
I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vacker och glänsande ring med räfflor. Kan justeras för att passa flera av dina fingrar och är därför en bra ring att styla tillsammans med andra.

Material: 14K guldpläterat- eller silverfärgat rostfritt stål.

Storlek: 51.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Vattentålig ring

En vattentålig ring i en vacker, enkel och tidlös design. Ringen är justerbar och kan anpassas till det finger du önskar bära den på. Justerbara ringar är perfekta för dig som älskar att mixa och matcha dina ringar och just denna ring är perfekt för dig som gillar den klassiska och tidlösa stilen. Ringen har en rå touch med sina sneda linjer. Denna vattentåliga ring är ett måste i varje smyckessamling eftersom den är så enkel att styla. Letar du efter den perfekta presenten till någon du bryr dig om? Eller den perfekta gåvan till en nybliven mamma? Då kan denna ring vara ett bra val, eftersom att den kan hantera det mesta.

Waterproof Smycken

Styla vår vackra vattentåliga Kora Ring med andra vattentåliga ringar. I vår Waterproof-kollektion hittar du många fler fina och extra hållbara smycken. Våra vattentåliga smycken i guld- och silverfärg är extra tåliga mot vatten och fukt och du kan därför tvätta händerna med ringarna på utan problem. Våra vattentåliga ringar och andra smycken tappar nämligen inte färgen! I vår kategori för vattentåliga smycken hittar du även reavaror, så du kan hitta billiga smycken. Bläddra igenom vårt stora utbud av vackra smycken och låt dig frestas. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Instagram

Följ oss på Instagram. Där hittar du massor av smyckesinspiration och tips för att styla smycken. Vi delar också med oss av bra erbjudanden på smycken, nya smycken, smyckestrender och fina giveaways. Om du inte är på Instagram kan du också följa oss på Facebook.

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden