Mocca Ring

239,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vacker ring med textur med en rå och samtidigt elegant look. Ringen har en ojämn yta med en böljande textur och denna rustika ring är modern men samtidigt både tidlös och stilren. Vi älskar den här ringen och anser att den är ett måste i varje smyckessamling!

Material: 14K guldpläterat- eller silverfärgat rostfritt stål

Storlek: Justerbar från storlek 50-58

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Ring med struktur

Vår ring med struktur, "Mocca Ring”, är en modern och rustik ring med en texturerad yta. Matcha din Mocca Ring med våra vackra Mocca-örhängen och få till och med en enkel outfit att lyfta! Denna unika ring finns i både guld- och silverplätering.

Du kan låta denna ring tala för sig själv eller skapa en iögonfallande smyckeslook tillsammans med andra vackra ringar. Utforska vårt stora smyckessortiment och välj dina favoriter. Oavsett om du letar efter en enkel ring, en kraftig statementring, en feminin ring eller en robust ring så kan du hitta det i vårt stora utbud av ringar.

Leverans

Vi levererar inom 24-72 timmar!

Instagram

Se fler bilder av vår vackra Mocca Ring på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra andra fina ringar. Här har vi också giveaways, delar med oss av tips och tricks och annat spännande innehåll. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i denna ring som vi är!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden