Mocca Ring

239,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Vacker texturering med en rå men elegant look. Ringen har en ojämn yta med en böljande textur. Denna rustika ring är modern men samtidigt tidlös och stilren. Vi älskar den här ringen och anser att den är ett måste i varje smyckessamling!

Material: Rostfritt stål

Storlek: Justerbar från storlek 50-58

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Fingerring med struktur

Vår fingerring med struktur, "Mocca Ring," är en modern och rustik ring med texturerad yta. Matcha din Mocca Ring med våra vackra Mocca örhängen och få till och med en grundläggande outfit att lysa upp! Denna unika ring finns i både guld- och silverfärg.

Du kan låta denna ring tala för sig själv eller skapa en iögonfallande smyckeslook med andra vackra ringar. Du kan utforska vårt stora smyckesortiment och välja dina favoriter. Oavsett om du letar efter en enkel ring, en kraftig statementring, en feminin ring eller en robust ring, kan du hitta den i vårt breda utbud av fingerringar.

Leverans

Vi har leverans på 24-72 timmar!

Instagram

Se fler bilder av vår vackra Mocca Ring på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra andra fina fingerringar. Här håller vi även giveaways, delar med oss av tips och tricks och annat spännande innehåll. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i denna ring som vi är!

Underhåll och FAQ