Rainbow Helix

Från: 149,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Vackert helixsmycke med massor av färgade zirkoner.

Material: Sterling silver

Storlek: Small är 0,8 cm, Large är 1,1 cm

OBS! Säljs styckevis.

Specifikationer

Ytterligare information

Style

Stens färg

Multi

Färgen

Guld m. mångfärgad sten

Storlekar

,

Fler detaljer

Helixring med färgade sten

Vår Rainbow Helix är en liten helixring med färgade sten. Denna vackra örhänge med sten är tillverkad av förgylld sterlingsilver. Denna helix örhänge är perfekt för dig som har en helixpiercing eller flera hål i öronen, så att du kan skapa den finaste smycken genom att styla den med våra Cille-örhängen och Rainbow Zircon-örhängen. Örhängen med färgade sten är mycket trendiga och moderna, så vår Rainbow Helix-örhänge är den perfekta örsmycken för din smyckesamling!

Smyckeinspiration

Kolla också vårt utbud av andra örhängen, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vår Rainbow Helix på Instagram. På vår Instagram kan du hitta massor av fina bilder av våra produkter, inklusive våra andra fina örhängen. Här håller vi också utlottningar, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Underhåll och FAQ