Nedräkning till Black Weekend ❤

Vi räknar ner till Black Friday 2023! Om du har anmält dig till nyhetsbrevet nedan får du helt extraordinär VIP-åtkomst redan på torsdag middag.
00
dage
00
timer
00
minutter
00
sekunder

Anmäl dig och få VIP-åtkomst till Black Friday!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och hoppa före kön till Black Friday!

Hitta dina favoriter redan nu

Black Friday smycken 2023

Vi firar Black Friday 2023 hos Winther Studio med galna erbjudanden och rabatter på vårt stora utbud av smycken! Du får 30% RABATT på hela webbshoppen, så nu är det perfekta tillfället att unna dig själv eller börja julklappsshoppingen med galna Black Friday-erbjudanden. Upptäck vårt smyckesunivers, hitta dina favoriter eller välj den perfekta presenten till den du håller kär

Örhängen

Hitta vårt stora utbud av örhängen här. På Black Friday 2023 ger vi 30% rabatt på alla örhängen. Hitta ett stort urval av örhängen i olika stilar och prisklasser. Vi har kedjeörhängen, hängörhängen, öronstift, creoler, örhängesset och mycket mer. Hitta material som guld, silver, rostfritt stål, koppar och vattentåliga örhängen.

Se örhängen

Ringar

Black Friday 2023 firas med 30% rabatt på allt, inklusive vårt fina urval av vackra ringar. Hitta finger ringar med sten, statement ringar, enkla ringar, kedjeringar och mycket mer. Vårt breda utbud av ringar finns både i silver och guld. Köp smycken på Black Friday 2023 hos oss! Få inspiration för att styla dina ringar på vår Instagram här.

Se ringar

Halsband

På Black Friday kan du hitta ett vackert halsband med 30% rabatt! I vårt utbud hittar du både halsband med pärlor, panzerhalsband, banketthalsband, enkla halsband och halsband med hängen! Våra många halsband finns både i guld och silver. Våra mest populära halsband just nu är våra bankett-, panzer-, chunky chain-, kedje- och exklusiva halsband.

Se halsband

Armband

Köp ett fint armband i guld eller silver med 30% rabatt på Black Friday! Hos oss hittar du bland annat armband med hängen, mussel- / skalarmband, armband med pärlor och ankarkedjor. Armband är den perfekta presenten till exempelvis din partner och din vän, och är den självklara julklappen eller årsdagspresenten. Shoppa armband på Black Friday hos oss!

Se armband

Smyckesset

Winther Studio har ett stort urval av ankelsmycken för alla smaker! Vi har feminina och råa ankelsmycken som är både enkla och chunky. Våra ankelsmycken finns både med hängen, i panzerkedjor och självklart i guld och silver. Köp ankelsmycken till dig själv eller som en gåva till någon du tycker om, med 30% rabatt som Black Friday-erbjudande!

Se smyckesset

Erbjudanden på halsband, ringar, örhängen och mycket mer till Black Friday

Snart är det dags för vårt stora Black Friday-försäljning den 24 november 2023. Vi går i svart, och du kan redan nu vara en del av de lyckliga som får tag på de fantastiska erbjudandena. I år har vi valt att skapa en VIP-lista där du kan få tidig tillgång och säkra de finaste smyckena till ett otroligt pris – INNAN alla andra. Du slipper gå härifrån besviken utan alla dina favoritsmycken. Det kommer att bli mycket att göra, så du måste vara snabb om du vill få tag på vårt stora utbud av örhängen, ringar, halsband, armband och mycket mer. Kom och fira med oss genom att anmäla dig till VIP-listan helt gratis redan nu – vi lovar att du inte kommer att ångra dig.

Vi skämmer bort dig med 30% rabatt på HELA webbutiken – även på våra nyheter! Billiga och härliga Black Friday-smycken hittar du alltså här hos oss! Du kan redan nu gå in och välja ut de smycken som ska läggas i varukorgen för Black Friday – du hittar alla våra underbara smycken här.

Få ordning på julklapparna – köp Black Friday-smycken från Winther Studio

Julen kan vara en dyr tid, och därför är vår stora Black Friday-försäljning det perfekta tillfället att ta hand om alla julklappsinköp till de kvinnor du bryr dig om – och spara pengar samtidigt. Det kan också vara så att du ska på massor av julbord och vill ha lite nya accessoarer till dem. Vi har ett brett utbud av smycken för alla smaker och tillfällen, och vi har alltid smycken som följer tidens trender. Våra smycken säljs alltid till ett bra pris, men vi sänker verkligen priset ytterligare på Black Friday – så det finns verkligen en bra anledning att köpa smycken från Winther Studio på Black Friday.

Vi har gjort det enkelt för dig och skapat en lista med våra absoluta bästsäljare som du helt enkelt inte kan vara utan. Gör som många andra mode medvetna kvinnor och köp dessa populära smycken till din smycksamling – eller unna dig själv eller någon du tycker om med en ring, ett halsband eller kanske ett par örhängen på Black Friday. Gör något bra för dig själv eller andra med våra Black Friday-smycken.

Lycka till med shoppingen, och vi hoppas att vi ses!

Læs mere