Om oss

Generellt

Stiftet af Stine Winther

Wintherstudio.se är en webbshop som säljer smycken och accessoarer för tjejer/kvinnor. Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av smycken och accessoarer. Det inkluderar både de som vill följa de senaste trenderna, men också de som vill sticka ut från mängden.

Historia

Historien om Winther Studio började tillbaka 2016 på Instagram. Vår första produkt var hemgjorda smycken, scrunchies och hårband. Därefter föddes idén att producera kläder för kvinnor, och idén blev mycket väl mottagen! Försäljningen av våra toppar överträffade alla förväntningar, och företaget By Stine Winther grundades därför. Under sommaren 2017 lanserade vi vår egen webbplats. Därefter tog det fart, och vi var tvungna att få våra kläder tillverkade på systuer i Danmark för att möta efterfrågan. Vi ville utöka vårt sortiment med ännu fler produkter, så vi började importera smycken och accessoarer. Våra smycken blev också mycket populära, och år 2021 beslutade vi att fokusera helt på att sälja smycken och accessoarer i alla stilar. År 2023 ändrades namnet från By Stine Winther till Winther Studio, som vi är kända som i dag.

Vi önskar

Vi utökar ständigt med nya varor och stilar så att våra kunder alltid kan vara i framkant med de senaste trenderna. Det är viktigt för oss att erbjuda priser som alla har råd med - utan att kompromissa med kvaliteten. Våra kunder är våra bästa ambassadörer, och därför gör vi allt vi kan för att lyssna på er. Oavsett om du har en fråga, feedback eller behöver vägledning för ditt köp, så finns vi alltid tillgängliga via e-post och telefon.

Team

Stine Winther

Stine är ägaren och grundaren av webbshoppen. Förutom att ha översikt över vad som behöver göras, använder hon sina kreativa färdigheter för att designa vackra smycken för våra kunder. Hon är på toppen av smycketrenderna och motiverar alla medarbetare med sitt goda humör.

Camille

Camille är vår lagerchef med den stora överblicken. Hon ser till att vi alltid har era favoritstilar i lager och att alla beställningar skickas i tid. Dessutom ansvarar hon för inköp och är kontorets stora glädjespridare.

Marie

Marie är vår Marknadsföringskoordinator. Du hittar henne bakom skärmen, där hon håller koll på vår marknadsföring och e-handel. Hon ser till att våra kunder får härliga erbjudandemail i inkorgen och ordnar avtal med våra underbara ambassadörer.

Anne-Sofie

Anne-Sofie är vår kreativa Content Creator. Hon har öga för detaljer och är en mästare på att skapa läckra bilder av våra smycken. Hon ansvarar för våra sociala medier och ser till att vårt visuella material alltid är skarpt och professionellt.

Julie

Julie är den du når när du ringer till vår kundtjänst. Hon sitter alltid redo att hjälpa dig med det du behöver. Det är också hon som svarar på vår livechatt och hanterar din retur.

Line

Line är vår skarpa ekonomiassistent och siffernörd. Hon har överblicken över företagets ekonomi och ser till att även de minsta detaljerna är i ordning - och självklart ser hon till att det alltid finns utrymme för kontorsnacks.

Nynne

Nynne är vår lagerarbetare som ser till att våra paket skickas iväg rekordsnabbt. Hon packar alla beställningar med kärlek och ser till att alla våra kunder får det de har beställt.

Frida

Frida är vår duktiga studentmedarbetare i marknadsavdelningen. Hon är en oumbärlig spelare när det gäller att skicka ut nyhetsbrev och skapa färskt material till sociala medier. Hon är full av kreativa idéer och har alltid en positiv inställning.

Emma

Emma är vår underbara deltids lagerarbetare. Hon har öga för detaljer och ser till att alla smycken packas snyggt och skickas iväg ordentligt till kunderna.
Agnethe, Marketing Koordinator - wintherstudio.se

Agnethe (Barsel)

Agnethe är vår Marknadsföringskoordinator och den som behåller överblicken över dessa aktiviteter. Agnethe hanterar även vår tekniska sida och gör uppdateringar på vår webbplats, nyhetsbrev, med mera.