Twist Örhängen

146,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Våra twistörhängen ger dig en elegant look. Dessa vackra smycken mäter cirka 5,5 cm i längd och är väldigt enkla, vilket gör att de passar perfekt till vardags. Våra twistörhängen är en stor favorit hos oss och ett smycke vi anser att man inte kan vara utan! Dessa vackra twistörhängen har en tidlös design och passar därför perfekt i din smyckessamling!

Material: 18K guldpläterat och silverpläterat koppar.

Storlek: 5 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

,

Fler detaljer

Våra twistörhängen finns i både silver och guld

Våra fina twistörhängen finns pläterade i både guld och silver. Dessa örhängen är ett måste i din smyckessamling!

Vågformade örhängen har blivit väldigt populära och speciellt dessa långa twistörhängen som är en av våra bästsäljare. Örhängena ramar in ditt ansikte och lyfter din outfit. Dessutom sitter våra twistörhängen tätt mot örat och väger nästan ingenting. Mixa och matcha våra örhängen för att skapa en personlig look.

Twistörhängen: Vår absoluta bästsäljare

Twistörhängen är vår bästsäljare och har varit det sedan vi startade webbutiken - och det kan vi förstå! De är prisvärda, eleganta och ett måste för smyckeskrinet! Twistörhängen är smycken som alla borde ha som sitt go-to smycke i vardagen. De passar till alla outfits och kan därför användas under lång tid utan att gå ur mode. Och det älskar vi!

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen. Vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar din vara inom 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Se våra twistörhängen på Instagram

På Instagram kan du se fler bilder av våra twistörhängen. På vår profil hittar du massor av fina bilder av våra produkter - inklusive våra fina twistörhängen - och vi ordnar även utlottningar, delar med oss av tips och tricks och annat spännande.

Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande innehåll.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i dessa twistörhängen som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ