Twist Örhängen

209,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Twistörhängen skapar en elegant look. Dessa vackra smycken mäter cirka 5,5 cm i längd och är mycket enkla, vilket gör att de lätt kan användas till vardags. Våra twistörhängen är en favorit hos oss, som vi anser att man inte kan vara utan! Dessa vackra twistörhängen har en tidlös design och passar därför perfekt i din smyckessamling!

Material: Koppar

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Våra twistörhängen finns i både silver och guld

Våra fina twistörhängen finns både i guld- och silverfärg. Dessa örhängen är ett måste i din smyckessamling!

Vågformade örhängen har blivit mycket populära och särskilt dessa långa twistörhängen är bästsäljare. Örhängena ramar in ditt ansikte och lyfter din outfit. Dessutom sitter våra twistörhängen tätt mot örat och är lätta. Mixa och matcha våra örhängen för att skapa en personlig look.

Twistörhängen: Vår absoluta bästsäljare

Twistörhängen är vår bästsäljare och har varit det sedan vi startade webbutiken - och det förstår vi mycket väl! De är prisvärda, eleganta och ett måste för smyckeskrinet! Twistörhängen är smycken som alla borde ha som favoritsmycken i vardagen. De passar till alla typer av outfits och kan därför användas under lång tid utan att gå ur stil. Och det älskar vi!

Kolla även in vårt urval av andra örhängen. Vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara inom 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Se våra twistörhängen på Instagram

På Instagram kan du se fler bilder av våra twistörhängen. På vår profil hittar du en mängd fina bilder av våra produkter - inklusive våra fina twistörhängen - och vi ordnar även utlottningar, delar med oss av tips och tricks och annat spännande.

Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande innehåll.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i dessa twistörhängen som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ