Flat Snake Halsband

Från: 229,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Längd: 39 cm + förlängning

Bredd: Finns i 3 olika storlekar - 1,5 mm, 3 mm och 5 mm. Du väljer bredd under färg.

Material: Rostfritt stål

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Tjocklek

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Fler detaljer

Flat Snake halsband i silverfärg

Vår 'Flat Snake Halsband' har en stilren och tidlös design som gör det perfekt för både vardag och fest. Denna ormkedja har en platt design som ligger snyggt mot huden och framhäver det gnistrande och vackra mönstret. Vårt Snake Halsband kan användas ensamt för en enkel och feminin look, men är också perfekt för att staplas med andra vackra halsband som vår silverbelagda Helios Halsband, vilket skapar en underbar lager-på-lager-effekt. Det ger den perfekta kombinationen av kvinnlighet och råhet. Snake Halsbandet kan justeras i längd, så du kan anpassa det efter dig och din stil!

Den perfekta matchningen: Flat snake Halsband, Reese Ring, Victoria Halsband och armband.

 

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt urval av andra halsband, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra halsband på Instagram och få inspiration till din alldeles egna smyckeslook. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra vackra halsband. Där håller vi även tävlingar och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska detta ormhalsband lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ