Flat Snake Halsband

Från 249,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

En av våra absoluta storsäljare är vår Flat Snake Halsband. Den ingår också i vårt grundsortiment och finns i både guld och silver. Och i tre olika tjocklekar, vilket gör att den både kan matchas med några av våra andra halsband eller är supercool och chunky ensam

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål.

Längd: 39 cm + 5cm förlängning

Bredd: Finns i 3 olika storlekar - 1,5 mm, 3 mm och 5 mm. Du väljer bredd under färg.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Tjocklek

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Fler detaljer

Flat Snake halsband i silver

Vår 'Flat Snake Halsband' har en stilren och tidlös design som gör att det passar perfekt för både vardag och fest. Denna ormkedja har en platt design som ligger snyggt mot huden och framhäver det gnistrande och vackra mönstret. Vårt Snake Halsband kan användas för sig självt för en enkel och feminin look, men är också perfekt för att staplas med andra vackra halsband som till exempel vårt silverpläterade Helios Halsband, vilket skapar en underbar lager-på-lager-effekt. Det ger den perfekta kombinationen av kvinnlighet och råhet. Snake Halsbandet kan justeras i längd, så att du kan anpassa det efter dig och din stil!

Den perfekta matchningen: Flat snake Halsband, Reese Ring, Victoria Halsband och armband.

 

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt utbud av andra halsband, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra halsband på Instagram och få inspiration till din alldeles egna smyckeslook. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra vackra halsband. Där håller vi även tävlingar och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i detta ormhalsband som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden