Lu Ring

239,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Lu Ring är en feminin ring som både passar fint tillsammans med andra ringar och som också ser mycket bra ut på egen hand med sin vågformade design. Denna ring är enkel och tidlös med sin vackra vågformade V. För en mer iögonfallande look stylar vi ofta Lu Ring med 'Wavy Ring', som med sina vågiga former passar vackert tillsammans.

Lu Ring är justerbar och kan därför anpassas till din ringstorlek och precis den finger du vill ha den på.

Material: Rostfritt stål

Storlek: Justerbar från storlek 50-58.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Böljande ring med en enkel uttryck

Vår böljande ring, Lu Ring, är en feminin ring som passar bra tillsammans med andra ringar. V-ringens vackra vågform passar också fint på egen hand. Denna ring är enkel och tidlös med sin vackra vågiga V-form. För en mer framträdande look stylar vi ofta Lu Ring med 'Wavy Ring', som med sina vågiga former passar vackert ihop. Denna vackra V-formade böljande ring har en enkel design men samtidigt en iögonfallande look med sin unika form.

Lu-ringen är justerbar och kan därför anpassas till din ringstorlek och till den finger du vill ha den på. Vi älskar justerbara ringar eftersom de låter dig skapa nya uttryck genom att flytta dem till en annan finger. Samtidigt kan du enklare stapla dina ringar och skapa mix och match-utseenden med dina ringar för att uppnå precis den look du gillar bäst. Böljande ringen finns både i silver- och guldutförande.

Lu Ring matchar perfekt med Wavy och Lilia Ring.

Underhåll och FAQ