Lu Ring

239,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Lu Ring är en feminin ring som både passar bra ihop med andra ringar men som också ser riktigt fin ut på egen hand med sin böljande form. Denna ring är enkel och tidlös med sitt vackra vågformade V. För en mer iögonfallande look stylar vi ofta Lu Ring tillsammans med 'Wavy Ring', som med sina vågiga former passar fint ihop.

Lu Ring är justerbar och kan därför anpassas till din ringstorlek och till just det finger du vill ha den på.

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål.

Storlek: Justerbar från storlek 50-58.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Böljande ring med ett minimalistiskt uttryck

Vår böljande ring, Lu Ring, är en feminin ring som passar bra tillsammans med andra ringar. V-ringens vackra vågform passar också fint på egen hand. Denna ring är enkel och tidlös med sin vackra böljande V-form. För en mer framträdande look stylar vi ofta Lu Ring med 'Wavy Ring', som med sina vågiga former passar vackert ihop. Denna vackra V-formade, böljande ring har en enkel design men samtidigt en iögonfallande look med sin karaktäristiska form.

Lu-ringen är justerbar och kan därför anpassas till din ringstorlek och till det finger du vill ha den på. Vi älskar justerbara ringar eftersom de låter dig skapa nya uttryck genom att flytta dem till ett annat finger. Dessutom kan du lättare stapla dina ringar och skapa mix and match-looken för att uppnå precis den look du gillar bäst. Den böljande ringen finns både i silver- och guldplätering.

Lu Ring matchar perfekt med Wavy och Lilia Ring.

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden