Bailey Ring

319,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vacker ring med många zirkoner i justerbar storlek.

Material: 14K guldpläterat och vitt guldpläterat koppar + zirkoner

Storlek: Justerbar från storlek 50-60

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Ring med små stenar

Vår Bailey Ring är smyckad med de finaste små stenarna som är kännetecknande för den här klassiska och eleganta ringen. Här har vi försökt erbjuda en modern tolkning av den klassiska ringen och de små stenarna är därför förskjutna och skapar på så sätt en kedjeeffekt. Vår Bailey Ring är, precis som många av våra andra ringar, justerbar och passar därför alla och kan dessutom användas på alla olika fingrar - perfekt om du gillar en staplad look. Denna ring med små stenar är den perfekta presenten till någon du bryr dig om.

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra ringar där vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vår Bailey Ring på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här håller vi också tävlingar, delar med oss av tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska den här ringen lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden