Basic Hoops - 1,2 cm

209,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

De perfekta små bas-hoopsen i storlek 1,2 cm. Kan enkelt användas i olika hål i örat och är mycket bekväma att ha på sig.

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: 1,2 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Små basic hoops

Dessa små basic hoops är i en storlek som gör dem användbara för allt och perfekta att stapla som örhängen. De har även en storlek som gör att du inte behöver ta av dem eftersom de knappt märks av. Dessa hoops ett måste i din smyckessamling och finns i både guld- och silverfärgade varianter och har en diameter på 1,2 cm. Dessutom finns de också i en något större version.

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt utbud av andra vackra och eleganta örhängen, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! På Winther Studio får du således prisvärda men moderiktiga smycken som alltid följer tidens trender.

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen med hängen på Instagram. Få inspiration till din alldeles egna smyckeslook. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter. Där har vi också utlottningar och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med dessa Basic Hoops - 1,2 cm. som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden