Beathe Ring

259,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Justebar ring med en snygg utstickande textur på ytan. Den är väldigt trendig och enkel att matcha med andra ringar.

Material: Rostfritt stål

Storlek: Justerbar från storlek 50-60.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Storlekar

Fler detaljer

Stor bankett ring med ett stjärnmotiv i mitten. Ringen är justerbar och kan anpassas till precis det finger du vill bära den på. Vår stora bankett ring är tillverkad i rostfritt stål, vilket innebär att den ingår i vår vattenfasta kategori. Således är smycken i kategorin vattenfasta smycken mer hållbara mot vatten, fukt etc. Det är dock viktigt att alltid ta väl hand om dina smycken oavsett om de är vattenfasta smycken, guldsmycken, silver smycken eller annat. På så sätt säkerställer du en lång hållbarhet för dina smycken.

Här hittar du ett stort urval av bankettsmycken, inklusive vår tuffa stora banket ring. Vi har också andra varianter av bankettringar, bankettörhängen, banketthoops och halsband med bankett hänge. Bankettsmycken är super trendiga just nu och vi älskar deras råa uttryck. Bankettsmycken i vattenfast är ett måste ha!

Följ oss på Instagram här och hitta inspiration! Vi postar dagligen nyheter, bra erbjudanden, styling inspiration och mycket mer. På vår Instagram håller vi också löpande tävlingar med fina priser, där du kan vinna vackra smycken.

Se också vårt stora urval av andra vackra smycken här. När du handlar hos oss får du snabb leverans på bara 24-72 timmar! Vi tycker nämligen inte att du ska behöva vänta på ditt nya vackra smycke.

Vi sitter redo på kundtjänst för att ge råd och hjälpa dig med ditt nästa smyckesköp. Vi ser fram emot att packa din order!

Underhåll och FAQ