Beathe Ring

207,20 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Justerbar ring med en snygg hamrad textur på ytan. Den är väldigt trendig och enkel att matcha med andra ringar.

Material: 14K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål.

Storlek: Justerbar från storlek 50-60.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Storlekar

Fler detaljer

Stor hamrad ring med stjärnmotiv i mitten. Ringen är justerbar och kan anpassas till precis det finger du vill bära den på. Vår stora hamrade ring är tillverkad i rostfritt stål, vilket innebär att den ingår i vår vattentåliga kollektion. Således är smycken i kategorin vattentåliga smycken mer hållbara mot vatten, fukt etc. Det är dock viktigt att alltid ta väl hand om dina smycken oavsett om de är vattentåliga smycken, guldsmycken, silversmycken eller annat. På så sätt säkerställer du en lång hållbarhet för dina smycken.

Här hittar du ett stort utbud av hamrade smycken, inklusive vår snygga, stora hamrade ring. Vi har också andra varianter av hamrade ringar, hamrade  örhängen, hamrade hoops och halsband med hamrat hänge. Hamrade smycken är supertrendiga just nu och vi älskar deras råa uttryck. Hamrade smycken i ett vattentåligt material är ett måste!

Följ oss på Instagram här och hitta inspiration! Vi postar dagligen nyheter, bra erbjudanden, styling inspiration och mycket mer. På vår Instagram håller vi också löpande tävlingar med fina priser, där du kan vinna vackra smycken.

Se också vårt stora utbud av andra vackra smycken här. När du handlar hos oss får du snabb leverans på bara 24-72 timmar! Vi tycker nämligen inte att du ska behöva vänta på ditt nya vackra smycke.

Vi sitter redo på kundtjänst för att ge råd och hjälpa dig med ditt nästa smyckesköp. Vi ser fram emot att packa din order!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden