Birth Year Halsband

258,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vårt pansarhalsband med årstalsbricka är ett coolt och personligt smycke som många unnar sig själva och använder som ett ”Födelseårs-halsband”, precis som vi har kallat det. Men detta årshalsband kan faktiskt vara en symbol för så många andra fina saker som betyder något för dig. Du kan till exempel ge ett årstalspansarhalsband till din vän med det år då ni träffades. En riktigt fin idé, tycker vi!

Halsbandet finns med årtalen 1997-2012.

Material: 14k guldpläterad- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: Halsbandet är 38 cm långt och har en förlängning på 5 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Årtal

1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Pansarhalsbandet med årtalsbricka är ett coolt och personligt smycke som många unnar sig och använder som ett ”Födelseårs-halsband", precis som vi har kallat det. Men detta årshalsband kan faktiskt vara en symbol för så många andra fina saker som betyder något för dig. Du kan till exempel ge ett årstalspansarhalsband till din vän med det år då ni träffades. En riktigt fin idé, tycker vi! Ett personligt halsband kommer att betyda mycket för mottagaren och det är en gåva som kommer att användas un det många år. Årshalsbandet kan också vara en gåva till dig själv där du kan välja ett år med betydelse för dig. Det ger en personlig touch till din smyckesstil.

Halsbandet är ett pansarhalsband som har en elegant och modern design då pansarkedjan är en tidlös och enkel kedja som du kan använda till allt! Se hela vårt utbud av pansarkedjor här.

Instagram

På vår Instagram kan du se många fler bilder av vårt årtalshalsband - och du kan också hitta bilder av våra många andra produkter. Letar du efter fler halsband som du kan matcha med detta personliga halsband? Kolla in vårt utbud av halsband här.

Letar du efter den perfekta presenten till studenten, konfirmanden, mors dag, din partner eller bara en "bara-för-att" present? Då är vårt årtalshalsband helt perfekt. Markera födelsedagen, examensdagen, året ni träffades - eller något annat. Möjligheterna är många, och vi är säkra på att mottagaren av denna gåva kommer att bli glad!

Vi slår gärna in din beställning om den ska ges som bort som present. Vi levererar din order på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt från den dagen gåvan ges eller ordern mottas. Vi guidar och hjälper dig gärna genom ditt köp på vår kundtjänst om du har några frågor! Vi ser fram emot att packa din order.

Underhåll och FAQ