Birth Year Halsband

369,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Panzerhalsband med årstalsbricka är ett rått och personligt smycke som många unnar sig själva och använder som en 'Födelseårs-halsband', precis som vi har kallat det. Men faktiskt kan detta årshalsband vara en symbol för så många andra fina saker som har betydelse för dig. Du kan till exempel ge årstalspanzerhalsbandet till din vän med det år då ni träffades. En riktigt fin idé, tycker vi!

Halsbandet finns med årtalen 1997-2012.

Material: Det är tillverkat i rostfritt stål och finns i både silver- och guldton.

Storlek: Halsbandet är 38 cm långt och har en förlängning på 5 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Årtal

1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Panzer halsband med årsnummerhänge är en rå och personlig smycke som många unnar sig och använder som en "Birth Year Necklace", precis som vi har kallat det. Men faktiskt kan detta årshalsband vara en symbol för så många andra fina saker som har betydelse för dig. Du kan till exempel ge årstalspanzerhalsbandet till din vän med det år de träffade varandra. En riktigt fin idé tycker vi! Ett personligt halsband kommer att betyda mycket för mottagaren och det är en gåva som de kommer att använda i många år. Årshalsbandet kan också vara en gåva till dig själv - välj ett år med betydelse för dig. Det ger en personlig touch till din smyckesstil.

Halsbandet är en panzerkedja som har en elegant och modern design - panzerkedjan har en tidlös stil och är en enkel kedja som du kan använda till allt! Se även vårt andra utbud av panzerkedjor här.

Instagram

På vår Instagram kan du se många fler bilder av vårt årshalsband - och du kan också hitta bilder av våra många andra produkter. Letar du efter fler halsband som du kan matcha med detta personliga halsband? Kolla in vårt utbud av halsband här.

Letar du efter den perfekta presenten till studenten, konfirmanden, mors dag, din partner eller bara en "bara-för-att" present? Då är vårt årshalsband helt perfekt. Markera födelsedagen, examensdagen, året ni träffades osv. Möjligheterna är många, men vi är säkra på att mottagaren av denna gåva kommer att bli glad!

Vi paketerar gärna din beställning om den ska ges som en gåva. Vi levererar din beställning på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt från den dagen gåvan ges eller ordern mottas. Vi guidar och hjälper dig gärna genom ditt köp på vår kundtjänst om du har några frågor! Vi ser fram emot att paketera din beställning.

Underhåll och FAQ