Clara Mix

399,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Detta set består av våra Long Clara Earrings och Clara Earsticks.

Material: Rostfritt stål

Storlek: 2,3 cm längd + 1 cm

OBS! De enskilda produkterna i setet kan inte returneras separat.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Vattentätt smyckesset

Vårt Clara Mix är vårt första vattentäta smyckesset och kan alltså enkelt hantera en oväntad regnskur. Hela vår vattentäta serie är tillverkad i rostfritt stål, så det finns ingen risk för missfärgning eller oxidation. Kan smycken tåla vatten? Svaret är ja, MEN om du bär dem i duschen, bör du vara försiktig eftersom schampo eller balsam kan påverka smycket, särskilt om det har stenar. Så det kan definitivt klara av att ta ett bad då och då, men var försiktig med att göra det till en vana eftersom det finns många andra faktorer än vatten som kan vara avgörande.

Clara Mix är förutom att vara ett vattentätt smyckesset, också ett perfekt matchat örhängesset. Setet finns på vår webbplats i både guld- och silverfärg.

Smyckeinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra smyckesset, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars öppet köp. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vårt Clara Mix på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra vackra ringar. Här har vi också tävlingar, delar tips och tricks och mycket mer spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska detta smyckesset lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Letar du efter den perfekta presenten? Då har du här det perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Våra smyckesset är alltid en vinnare och kommer i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Underhåll och FAQ