Crystal Hoop Set

209,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Modernt set med 3 hoops i olika storlekar med stenar. OBS! Setet innehåller endast 3 individuella örhängen så om du vill ha 3 örhängen för varje öra bör du beställa 2 set.

Material: 14K guldpläterad och vitguldpläterad koppar.

Storlek: 1 cm + 1,2 cm + 1,5 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grön sten, Guld m. lila sten, Guld m. rosa sten, Silver

Style

Fler detaljer

Örhängesset för flera hål - Hoops med stenar

Trendigt set med 3 hoops med stenar. Örhängessetet består av tre örhängen med klara stenar. Hoop-setet är perfekt för dig med flera hål i öronen eller om du helt enkelt älskar att mixa och matcha. När du köper detta hoop-set får du tre hoops med stenar. Örhängessetet för flera hål finns i både guld- och silverpläterat, vilket gör det passande för alla garderober och smyckeskrin.

Färg: Guld eller silverfärg

Material: Koppar + förgyllning

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen där vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar din vara inom 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vårt örhängesset för flera hål på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här har vi även giveaways, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska detta örhängesset lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden