Crystal Hoop Set

299,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Modernt set med 3 hoops i olika storlekar med sten. OBS! Setet innehåller endast 3 individuella örhängen, så om du vill ha 3 örhängen för varje öra bör du beställa 2 set.

Material: 14K guldpläterat och vitguldpläterat koppar.

Storlek: 1 cm + 1,2 cm + 1,5 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grön sten, Guld m. lila sten, Guld m. rosa sten, Silver

Fler detaljer

Örhängeset för flera hål - Hoops med sten

Trendigt set med 3 hoops med sten. Örhängesset består av tre örhängen med klara sten. Hoop-setet är perfekt för dig med flera hål i öronen eller om du helt enkelt älskar att mixa och matcha dina örhängen. När du köper detta hoop-set får du tre hoops med sten. Örhängeset för flera hål finns både i guld- och silverfärg, vilket gör det passande för alla garderober och smyckeskrin.

Färg: Guld eller silverfärg

Material: Koppar + förgyllning

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vårt örhängeset för flera hål på Instagram. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här har vi även giveaways, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska detta örhängesset lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ