Crystal Twist Örhängen

299,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra twistörhängen som slingrar sig genom hålet och ger en dubbelörhängeeffekt.

Material: Guldbelagt sterlingsilver

Storlek: 1,2 mm i diameter

 

 

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Dubbelt örhänge

Örhängen med sten som bara kräver ett örhål för att skapa en snygg look med dubbla örhängen. Detta dubbla örhänge är perfekt för dig som vill ha en fylligare look men bara har ett örhål. Örhänget kategoriseras som ett falskt dubbelörhänge, som endast kräver en piercing i örat. Skapa en tuff och fyllig look med detta dubbla falska örhänge i guldpläterat material.

Earcuff örhänge

Har du bara ett örhål men älskar en mer iögonfallande look? Ta en titt på våra öronmuddar! Öronmuddar är 'falska' örhängen som helt enkelt kläms fast på örat och ser visuellt ut som ett örhänge. Så du behöver inte få fler hål i örat, du behöver bara klämma fast din öronmudd. Öronmuddar kan placeras på flera ställen på örat eftersom de kan justeras och klämmas ihop runt örat precis där du vill placera det falska örhänget.

Köp dina nya falska örhängen eller faux hoops här på Winther Studio. Dessutom erbjuder vi 14 dagars returrätt på dina köp, inklusive presenter. Vi ser naturligtvis fram emot att packa din vackra beställning!

Följ med på vår Instagram och hitta inspiration för ditt smyckeslook. Vi delar smyckesinspiration och bra idéer för att styla dina smycken!

Underhåll och FAQ