Crystal Twist Örhängen

239,20 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra twistörhängen som slingrar sig genom hålet och ger en dubbelörhängeeffekt.

Material: Guldpläterat 925 sterlingsilver

Storlek: 1,2 mm i diameter

 

 

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Dubbelt örhänge

Örhängen med stenar som bara kräver ett hål i örat för att skapa en snygg look med dubbla örhängen. Detta dubbla örhänge är perfekt för dig som vill ha en fylligare look men bara har ett örhål. Örhänget kategoriseras som ett falskt dubbelörhänge då det endast kräver en piercing i örat. Skapa en tuff och fyllig look med detta dubbla falska örhänge i guldpläterat silver.

Earcuff örhänge

Har du bara ett örhål men älskar en mer iögonfallande look? Ta en titt på våra earcuffs! Earcuffs är 'falska' örhängen som helt enkelt kläms fast på örat men som visuellt ut som ett örhänge. Du behöver alltså inte ta fler hål i örat, du behöver bara klämma fast din earcuff. Earcuffs kan placeras på flera ställen på örat eftersom de kan justeras och klämmas ihop runt örat precis där du vill placera det.

Köp dina nya falska örhängen eller faux hoops här på Winther Studio. Dessutom erbjuder vi 14 dagars returrätt på dina köp, inklusive presenter. Vi ser naturligtvis fram emot att packa din vackra beställning!

Följ med på vår Instagram och hitta inspiration för ditt smyckeslook. Vi delar smyckesinspiration och tips och idéer för att styla dina smycken!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden