Figaro Halsband

239,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Den perfekta tjocka kedjan i våra ögon! Kombinera den med andra kedjor för en tuff och snygg look!

Material: Rostfritt stål

Storlek: 42 cm + 4 cm förlängare

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Storlekar

Tjocklek

4 mm

Fler detaljer

Halskedja

Vår Figaro-kollektion består av vår kedjehalsband, kedjearmband och kedjörhängen. Alla smycken är en del av vår Waterproof-serie, vilket gör dem hållbara mot färskvatten. Detta grova halsband följer en av de stora trenderna med robusta ankarkedjor, även kallade Panzer-smycken. Dessa pansarsmycken har varit populära i många år men har nu nått en yngre målgrupp. Det coola med smyckena är deras unisex-utseende, vilket gör att kollektionen kan användas av alla oavsett kön, ålder eller annat.

Letar du efter den perfekta presenten? Då har du här den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Våra smyckessatser är en säker vinnare och finns i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett särskilt pris!

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt urval av andra halsband, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vår Figaro-halsband på Instagram. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här håller vi också giveaways, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i denna kedja som vi är! Vi ser fram emot att packa din order.

Underhåll och FAQ