Flat Snake Fotlänk

229,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Platt ormkedje fotlänk.

Material: Rostfritt stål

Storlek: 22 cm + 2 cm förlängning

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Storlekar

,

Fler detaljer

Flat Snake Fotlänk

Vårt ormkedje-ankelsmycke är en modernt men samtidigt tidlöst smycke som passar till det mesta! Ett enkelt ankelsmycke i en platt ormkedja med en förlängare så att du kan justera storleken till din ankel. Ormkedje-ankelsmycken har blivit modernt på grund av sin tidlösa look. Ankelsmycket i ormkedja är på ett sätt enkelt och sticker samtidigt ut med den något råa uttrycket som en ormkedja ger. Vårt ankelsmycke är ett måste i din smyckessamling!

Ankelsmycken

Ankelsmycken är ett måste för sommaren! De ger den sista touchen till en fin sommaroutfit och passar perfekt till både sneakers och sandaler. Ett ankelsmycke är en feminin smycke som ger personlighet och stil till din klädsel. Hos Winther Studio har vi ett stort utbud av ankelsmycken eftersom vi älskar vackra ankelsmycken! Vi har ankelsmycken med bara kedjor, ankelsmycken med hängen, ankelsmycken med snäckor och ankelsmycken med pärlor. Så du borde kunna hitta det perfekta ankelsmycket hos oss. Gillar du prisvärda ankelsmycken och billiga smycken? Kolla in vår rea där du kan spara mycket pengar på smycken.

Följ oss på Instagram för att hitta inspiration till ditt nästa smyckesköp. Vi postar ofta smyckesinspiration och idéer om hur du kan styla dina smycken!

Underhåll och FAQ