Flat Snake Fotlänk

183,20 kr199,20 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Platt ormkedje fotlänk, tillgängligt i tre olika tjocklekar

Material: 18K guldpläterat rostfritt stål.

Storlek: 21 cm + 4 cm förlängning

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Storlekar

, ,

Fler detaljer

Flat Snake Fotlänk

Vårt ormkedje-ankelsmycke är en modernt men samtidigt tidlöst smycke som passar till det mesta! Ett enkelt ankelsmycke i en platt ormkedja med en förlängare så att du kan justera storleken till din ankel. Ormkedje-ankelsmycken har blivit populära på grund av sin tidlösa look. Ankelsmycket i ormkedja är på ett sätt enkelt men sticker samtidigt ut med den lite råa karaktären som en ormkedja ger. Vårt ankelsmycke är ett måste i din smyckessamling!

Ankelsmycken

Ankelsmycken är ett måste för sommaren! De sätter den sista touchen på en fin sommaroutfit och passar perfekt till både sneakers och sandaler. Ett ankelsmycke är ettfeminint smycke som ger personlighet och stil till din outfit. Hos Winther Studio har vi ett stort utbud av fotlänkar eftersom att vi älskar vackra ankelsmycken! Vi har ankelsmycken med bara kedjor, ankelsmycken med hängen, ankelsmycken med snäckor och ankelsmycken med pärlor. Du borde därför kunna hitta det perfekta ankelsmycket hos oss! Gillar du prisvärda ankelsmycken och billiga smycken? Kolla in vår rea!

Följ oss på Instagram för att hitta inspiration till ditt nästa smyckesköp. Vi postar ofta smyckesinspiration och tips om hur du kan styla dina smycken!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden