Flat Snake Mix

Från: 428,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Detta set består av:

  • Flat Snake-halsband
  • Flat Snake-armband

Material: Rostfritt stål

Storlek: 39 cm + förlängning + 16 cm + förlängning

OBS! De enskilda produkterna i setet kan inte returneras separat.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Tjocklek

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Fler detaljer

Slangkedja Mix Guld

Slangkedja Mix i guld i vattentätt material. Setet består av vår Flat Snake halskedja och vår Flat Snake armband. Detta slangedja smyckesset är den perfekta enkla mixen till din smyckessamling. Slangkedjan är en tidlös kedja som passar till det mesta och är lätt att matcha med andra smycken. Därför är vårt slangkedja-smyckesset perfekt för din smyckessamling!

Vårt slangkedja-set är tillverkat av rostfritt stål och är därför vattentätt. Det innebär att det är mer tåligt mot vatten, fukt och svett. Det är dock viktigt att du fortfarande tar hand om dina smycken genom att exempelvis ta av dem när du sover, badar, tränar och undviker att få parfym, krämer med mera på ditt smycke. På det sättet tar du bäst hand om dina nya slangkedjor och säkerställer lång hållbarhet på dina nya fina smycken.

Smyckeinspiration

Kolla också in vårt urval av andra örhängen! Vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din order inom 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen på Instagram. Där kan du hitta massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina örhängen. Där håller vi också tävlingar, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att gilla detta Flat Snake Mix - Guld lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

 

Underhåll och FAQ