Flat Snake Mix

Från 468,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Detta set består av:

  • Flat Snake-halsband
  • Flat Snake-armband

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: 39 cm + 5 cm förlängning, 16 cm + 5 cm förlängning

OBS! De enskilda produkterna i setet kan inte returneras separat.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Tjocklek

1,5 mm, 3 mm, 5 mm

Fler detaljer

Ormlänk Mix Guld

Ormlänk Mix i guld i vattentåligt material. Setet består av vår Flat Snake halskedja och vårt Flat Snake armband. Detta ormlänks-smyckesset är den perfekta enkla mixen till din smyckessamling. Ormlänken är en tidlös kedja som passar till det mesta och är lätt att matcha med andra smycken. Därför är vårt ormlänks-smyckesset perfekt för din smyckessamling!

Vårt ormlänks-set är tillverkat av rostfritt stål och är därför vattentätt. Det innebär att det är mer tåligt mot både vatten, fukt och svett. Det är dock viktigt att du fortfarande tar hand om dina smycken genom att exempelvis ta av dem när du sover, badar, tränar och undviker att få parfym, krämer med mera på ditt smycke. På det sättet tar du bäst hand om dina nya ormlänkar och säkerställer en lång livslängd på dina nya fina smycken.

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt utbud av andra örhängen! Vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din order inom 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra smycken på Instagram. Där kan du hitta massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina ormlänkar. Där håller vi också tävlingar, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att gilla detta Flat Snake Mix - Guld lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

 

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden