Garla Örhängen

429,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra hoops med trådar. Passar perfekt både till vardags och fest.

Material: 14K förgylld och vitguldförgylld rostfritt stål.

Storlek: 4 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Örhängen med kedjehängen

Dessa örhängen med kedjehäng är en smycke som passar bra för fest. Det finns en liten ögla som placeras i örat. Örhänget har många små fina kedjehängen som ger liv åt smycket och piggar upp det. Kedjorna har små ovala droppformade hängen som ger dem något extra och ger smycket en tuff look. Dessa finns i guld.

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt urval av andra vackra och eleganta örhängen, vi har något för alla smaker och till bra priser! Vi levererar dina varor på endast 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! På Winther Studio får du alltså prisvärda och moderiktiga smycken som alltid följer tidens trender.

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen med hängsmycken på Instagram. Få inspiration för din helt personliga smyckesstil. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter. Här anordnar vi även tävlingar och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med dessa Garla-örhängen som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ