Isobel Hoops

239,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra smälta hoops som är perfekta för din vardagslook! Om du vill ha en staplad look kan du hitta dessa hoops i vår Hoop Mix!

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: 1,9 cm

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Vattentåliga hoops

Våra Isobel är den första varianten av vattentåliga hoops i vår Waterproof-kollektion på grund av deras mycket hållbara material. Örhängena har en cool hamrad finish och den perfekta storleken så att du enkelt kan matcha dem med dina andra smycken. Du hittar de vattentåliga Isobel-örhängen i både silver och guld och de matchar perfekt med både Sigrid Hoops och Snakeskin Hoops.

Letar du efter den perfekta presenten? Här har du den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Våra smyckessatser är alltid en vinnare och finns i många olika färger och kombinationer, samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt sortiment av andra örhängen, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara inom 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra Isobel-örhängen på Instagram. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter, inklusive våra fina örhängen. Där håller vi även tävlingar, delar med oss av tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat kul.

Vi hoppas att du kommer att älska dessa örhängen lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

 

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden