Malou Pearl Örhängen

509,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Material: Sterlingsilver

Storlek: Längd 5 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Långa pärlörhängen

Våra Malou-örhängen är de finaste långa pärlörhängen, med både pärl- och kedjedetaljer. Örhängena är tillverkade i förgylld sterlingsilver, vilket ger dig en hög kvalitet till ett bra pris. Förutom pärlornas smyckning finns det också en liten zirkon/diamant i en av kedjorna. Örhängen är vackra på egen hand, men kan också bäras tillsammans med våra mini twisted hoops och andra örhängen om du har flera hål i öronen. De långa pärlörhängena är en bra presentidé för kvinnor eller flickor i alla åldrar. De kan också vara ett bra alternativ för örhängen till konfirmationsklänningen!

Letar du efter den perfekta presenten? Här får du den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Vårt smyckesset är en given vinnare och finns i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Presentidé

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra Malou Pearl Örhängen på Instagram. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här håller vi även giveaways, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska de här örhängena lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ