Lilia Ring

239,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Texturring med en rå, vågformad yta. Denna ring har en hamrad look och är mycket modern och trendig. En kraftig ring som skapar en iögonfallande stil och ger en rå känsla till din smyckesstil.

Storlek: Storlek 55

Material: Rostfritt stål

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Bred bankad ring

En bred bankad ring som är perfekt att matcha med dina andra favoritrinar. En texturring med en rå vågig yta. Denna ring har en bankad look och är mycket modern och trendig. En rejäl ring som skapar en iögonfallande look och ger en rå avslutning på din smyckesstil. Den breda ringen är mycket populär och är en av våra bästsäljare, så vi har sammansatt den med andra bästsäljande ringar och gjort det mycket enklare för dig. De andra ringarna är Wavy-ringen, som är justerbar och kan anpassas till din fingringsstorlek och till precis det finger du vill ha den på. Vi älskar justerbara ringar eftersom de ger möjlighet att skapa nya uttryck genom att flytta den till en annan finger. Samtidigt kan du enkelt stapla dina ringar och mixa och matcha med dina ringar för att uppnå precis den look du gillar. Och den sista är 'Lu-ringen', som är en V-ring och en av våra tidlösa bästsäljare.

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt urval av set, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och har 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! På Winther Studio får du alltså prisvärda och moderiktiga smycken som alltid följer de senaste trenderna.

Instagram: Se fler bilder av våra smyckeset på Instagram. Få inspiration för din helt personliga smyckesstil. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter. Här håller vi även giveaways och delar bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med detta Lilia Ring-set som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ