Lilia Ring

239,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Ring med textur med en rå, vågformad yta. Denna ring har en bankad look och är väldigt modern och trendig. En kraftig ring som skapar en iögonfallande look och ger en rå känsla till din smyckesstil.

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål.

Storlek: Storlek 55

 

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Bred bankad ring

En bred bankad ring som är perfekt att matcha med dina andra favoritringar. En ring med textur med en rå, vågig yta. Denna ring har en bankad look och är väldigt modern och trendig. En rejäl ring som skapar en iögonfallande look och ger en rå finish till din smyckesstil. Den breda ringen är väldigt populär och är en av våra bästsäljare så vi har satt ihop den med våra andra bästsäljande ringar och därmed gjort det mycket lättare för dig. De andra ringarna inkluderar Wavy-ringen, som är justerbar och kan anpassas till din ringstorlek och till precis det finger du vill ha den på. Vi älskar justerbara ringar eftersom de ger dig möjlighet att skapa nya uttryck genom att flytta den till ett annat finger. Du kan också enkelt stapla dina ringar och mixa och matcha för att uppnå precis den look du gillar. Och den sista av våra bästsäljare är 'Lu-ringen', som är en V-formad ring och en av våra tidlösa bästsäljare.

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av smyckesset där vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! På Winther Studio får du alltså prisvärda och modemedvetna smycken som alltid följer de senaste trenderna.

Instagram: Se fler bilder av våra smyckesset på Instagram. Få inspiration för din helt personliga smyckesstil. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter. Här håller vi också giveaways och delar med oss av massa bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med detta Lilia Ring-set som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden