Maral Halsband

188,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Detta vackra halsband är en bra blandning av en robust pansarkedja och vackra pärlor. Det är perfekt för att kombinera med flera olika halsband, eftersom det har både en robust och feminin look.

Material: 14K guldpläterat rostfritt stål

Storlek: 44 cm + 3 cm förlängningskedja

Denna artikel är en del av vår Waterproof-serie, men var medveten om att själva kedjan är vattentät, men pärlorna kan förlora sin glans om de utsätts för stora mängder vatten!

Observera att pärlorna är unika och kan skilja sig från produktbilden.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Halsband med pärlor

Ett pärlhalsband med modern design. En justerbar kedja med små runda pärlhängen. Pärlhalsbandet finns i både guld- och silverplätering. Pärlhalsband är tidlösa och klassiska och kompletterar nästan vilken outfit som helst. Detta pärlhalsband har en mer modern touch med sin grova kedja. På Winther Studio kan du hitta olika vackra pärlhalsband i guld, silver och andra material som rostfritt stål. Ta en titt på vår fina Luna-halsband med pärlor som ett exempel. Köp ditt nya pärlhalsband hos oss!

Pärlhalsband på Winther Studio

På Winther Studio erbjuder vi ett brett utbud av smycken som passar alla smaker. När du handlar med oss kan du njuta av snabb leverans på endast 24-72 timmar. Vi tycker att du inte borde behöva vänta för att bära dina vackra nya smycken! Vi erbjuder också en returrätt på 14 dagar, vilket gör det möjligt för dig att returnera oanvända smycken inom 14 dagar om de inte lever upp till dina förväntningar. Om du köper en present till någon du bryr dig om, hjälper vi gärna till att paketera ditt smyckegåva vackert.

Smyckesinspiration

Det kan vara utmanande att hitta det perfekta smycket till både dig själv eller som en gåva. På vår Instagram hittar du gott om smyckesinspiration som kan hjälpa till att vägleda dig i ditt nästa smyckesköp. Se hur du kan styla dina smycken, utforska våra populära smycken och mycket mer. Vi håller också ofta giveaways där du har möjlighet att vinna fina smycken! Vi hoppas att du kommer att följa med på vår smyckesinriktade Instagram och bli inspirerad.

Underhåll och FAQ