Mini Twisted Hoops

319,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Dessa vackra örhängen är våra ultimata perfekta mini hoops. Även om de inte är större ger de en snygg vriden look till ditt öra!

Material: Förgyllt sterlingsilver

Storlek: ca. 1 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Vriden hoop

Den finaste basen till smyckessamlingen - en vriden hoop. De är så fina både för sig själva eller för att stylas med andra vridna örhängen. Denna hoop-örhänge är tillverkad i äkta silver och är därför av hög kvalitet till ett mycket överkomligt pris. Gillar du dessa vridna örhängen? Tveka inte att köpa dem till dig själv eller lägga dem på önskelistan som en födelsedags- eller julklapp.

Presentidé

Letar du efter den perfekta presenten? Här har du den idealiska presentidén till kvinnan i ditt liv!

Våra smyckessatser är alltid en vinnare och finns i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen på Instagram. Här hittar du många vackra bilder av våra produkter, inklusive våra fina örhängen. Här har vi även giveaways och delar bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så missar du aldrig nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i detta örhänge som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ