Moma Hoops

239,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Här är vårt förslag på DE PERFEKTA creol-örhängen! Dessa fina och enkla creoler med sten passar perfekt till allt! Dessa eleganta creoler är ett måste i varje smyckessamling! Örhängena finns i både guld- och silverfärg med klara, gröna eller lila stenar.

Material: 14K guldbelagt och vitguldbelagt koppar + zirkon.

Storlek: 1,2 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grön sten, Guld m. lila sten, Guld m. röd sten, Guld m. rosa sten, Guld m. svart sten, Silver, Silver m. blå sten, Silver m. lila sten

Style

Fler detaljer

Örhängen med sten - Våra Moma Hoops är en av våra bästsäljande örängar, och det förstår vi verkligen! Örhängena har en perfekt storlek, nämligen en liten creol. Dessa creoler har ett rundat/bubbelmönster med en sten i mitten av örhänget. Örhängen med färgade stenar sätter pricken över i:et på din outfit och ger din look en kant.

Örhängena finns i guld- och silverfärg med vit, grön eller lila sten. Örhängena har klicklås så de är lätta att sätta på och ta av, och de sitter säkert så att du inte tappar dem.

Creoler är ett måste i din smyckessamling. Creoler är det perfekta go-to-smycket när du ska välja dagens smycken. De passar till allt och talar för sig själva.

Kolla in mer på vår Instagram. Där hittar du fler bilder på örhängen med stenar och örhängen med färgade stenar.

Är du lika förtjust i creoler som vi är? Då ska du kolla in vårt utbud - vi har ett brett urval av creoler med stenar, creoler med hängen och enkla creoler. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med att hitta de perfekta örhängena för dig själv eller som gåva till någon du tycker om!

Underhåll och FAQ