Moma Hoops

239,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Här är vårt förslag på de PERFEKTA hoop-örhängena! Dessa fina och enkla hoops med stenar passar perfekt till allt! Dessa eleganta hoops är ett måste i varje smyckessamling! Örhängena finns i både guld- och silverfärg med klara, gröna eller lila stenar.

Material: 14K guldpläterad och vitguldpläterad koppar + zirkon.

Storlek: 1,2 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grön sten, Guld m. lila sten, Guld m. röd sten, Guld m. rosa sten, Guld m. svart sten, Silver, Silver m. blå sten, Silver m. lila sten

Style

Fler detaljer

Örhängen med stenar - Våra Moma Hoops är en av våra bästsäljande örhängen och det förstår vi verkligen! Örhängena har en perfekt storlek, nämligen en liten hoop. Dessa hoops har ett runt, bubbelformat mönster med en sten i mitten av örhänget. Örhängen med färgade stenar sätter pricken över i:et på din outfit och sätter guldkant på din kant.

Örhängena finns i guld- och silverfärg med vit, grön eller lila sten. Örhängena har klicklås så de är lätta att sätta på och ta av, och de sitter säkert så att du inte tappar dem.

Hoops är ett måste i din smyckessamling. Hoops är det perfekta go-to-smycket när du ska välja dagens smycken. De passar till allt och talar för sig själva.

Kolla in mer på vår Instagram. Där hittar du fler bilder på örhängen med stenar och örhängen med färgade stenar.

Är du lika förtjust i hoops som vi är? Då ska du kolla in vårt sortiment - vi har ett brett utbud av hoops med stenar, hoops med hängen och enkla hoops. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp med att hitta de perfekta örhängena för dig själv eller som gåva till någon du tycker om!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden