Rachel Pearl Örhängen

181,30 kr

24-48 timmars leverans / Fri frakt vid köp över 399 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vackert och klassiskt pärlörhänge med en pärla.

Material: 14K guldpläterat rostfritt stål.

Storlek: Hoop: 1 cm, Pärlhänge: 0,5 cm

Observera att pärlorna är unika och kan skilja sig från produktbilden.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld

Style

,

Fler detaljer

Hoops med pärlhängen

Våra 'Rachel Pearl Örhängen' är ett smycke som utstrålar elegans och ger en klassisk look. Våra hoops med pärlhängen stängs lätt och har den perfekta storleken. Pärlörhängena talar för sig själva och är otroligt stilfulla att bära både till vardags och till fest. Du kan styla dem med resten av vårt stora utbud av smycken i pärlkollektionen eller blanda dem med våra andra kollektioner för att skapa en mer unik och personlig look.

Smyckesinspiration

Glöm inte att kolla in vårt utbud av andra pärlsmycken där vi har något för alla smaker och till bra priser! Vi levererar dina varor på endast 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Du kan även prenumerera på vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra örhängen och pärlsmycken på Instagram och få inspiration till din helt personliga smyckeslook. På vår Instagram hittar du många vackra bilder av våra produkter, inklusive våra fina örhängen. Här har vi även giveaways och delar bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så missar du aldrig nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika glad för våra hoops med pärlhängen som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ