Ring Mix - Guldfärgat

709,00 kr

24-48 timmars leverans / Fri frakt vid köp över 399 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Detta set innehåller:

  • Lilia Ring
  • Lu Ring
  • Wavy Ring

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: Justerbar från storlek 50-58. - Lilia storlek 55

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld

Storlekar

Fler detaljer

Populärt ringset

Ett populärt ringset som passar till allt. Setet består av 'Lu'-ringen som är justerbar och kan anpassas till din ringstorlek och till precis det fingret du vill ha den på. Vi älskar justerbara ringar eftersom att de låter dig skapa nya uttryck genom att flytta dem till olika fingrar. Du kan även enklare stapla dina ringar och mixa och matcha dem för att uppnå precis den look du gillar mest.

Den andra ringen är vår 'Lilia Ring' som är en texturring med en rå, vågig yta. Denna ring har en hamrad look och är mycket modern och trendig. En kraftig ring som skapar en iögonfallande look och ger en rå känsla till din smyckesstil.

Den sista ringen är vår 'Wavy Ring', en vågig ring i enkel och minimalistisk design. Även den är justerbar och kan anpassas till din ringstorlek. Ringen har en enkel design med små vågiga former runt hela ringen.

Det här är tre av våra bästsäljande ringar som vi har matchat ihop i detta populära ringset!

 

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt utbud av andra smyckesset. Vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din beställning på endast 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! Hos Winther Studio får du prisvärda men moderiktiga smycken som alltid följer de senaste trenderna.

Instagram: Se fler bilder av våra smyckesset på Instagram och hitta inspiration för din personliga smyckesstil. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter och där håller vi även tävlingar och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika nöjd med detta Ring Mix set som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden