Shelly Stiftörhängen

209,00 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Snygga örhängen som passar perfekt till sommarens trender!

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: ca 1,2 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Musselörhängen

Våra Shelly-örhängen är ett smycke som verkligen kan skapa semesterstämning. Örhängena är formade som små musslor, vilket ger dig en strandig look med klassiska detaljer. De passar perfekt ihop med våra andra musselskalssmycken.

Förutom att skapa en strandlook är musselörhängena vattentåliga och ingår i vår Waterproof-kollektion. De är tillverkade av rostfritt stål, vilket gör dem mycket tåliga jämfört med många andra material som kräver lite mer försiktighet. Örhängena finns både i silver och guld.

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra Shelly Örhängen på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina ringar. Där håller vi också tävlingar, delar tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska dessa örhängen lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden