Shiny Hoops

223,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra hoops med stenar på både utsidan och insidan så att stenarna verkligen syns när de är på!

Material: 14K förgylld och vitguldpläterad koppar + cubic zirkonia.

Storlek: 1,53 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Guld m. blå sten, Guld m. grön sten, Guld m. mångfärgad sten, Silver, Silver m. blå sten

Style

Fler detaljer

Blanka hoops med stenar

Våra blanka hoops är ett måste för smyckesälskaren, och det faktum att de är smyckade med fina stenar gör dem perfekta både för vardag och fest! Dessa hoops med stenar är ett väldigt uppskattat smycke som passar alla åldrar. Vi älskar den staplade looken och rekommenderar att matcha dessa hoops med vårt Crystal Hoop Set. Om du föredrar en mer klassisk look kan dessa hoops med stenar också bäras ensamma. Det gör verkligen att stenarna på örhängena framhävs på ett vackert sätt.

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen - vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara inom 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra Shiny Hoops på Instagram. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter, inklusive våra vackra örhängen. Här har vi även tävlingar, delar med oss av tips och tricks och mycket annat spännande. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att älska dessa hoops med stenar lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ
    Din korg (0)
    Inga produkter i varukorgen.
      Beräkna fraktkostnaden