Sirra Ring

167,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Denna vackra ring har en hamrad yta som ger den enkla formen en unik touch. Den tillför en tuff och chunky look till din smyckesamling.

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: Justerbar från storlek 54-60

 

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Chunky ring med kant

Vår chunky ring med kant är ett smycke som utmanar det perfekta. Ringens bredd och dess obehandlade yta gör den till ett statement-smycke. Den har oregelbundna former och kanter som ger den en tuff och rå känsla. Den coola ringen finns både i silver och guldpläterat silver och den har en textur i materialet, vilket ger ringen en kantig och unik look. Du kan själv justera storleken på ringen, vilket innebär att du kan använda den på alla fingrar och på vilken hand som helst.

Vi har skapat en hel serie med dessa textursmycken så att du kan sätta ihop din alldeles egna look.

För att denna vackra ring ska ha längsta möjliga livslängd rekommenderar vi att du håller den torr. Vi har gjort det enkelt för dig genom att erbjuda tre olika alternativ för att hålla alla dina ringar, örhängen, halsband, hängen och armband torra och säkra. Hos Winther Studio kan du köpa våra  smyckeskrin: small - perfekt för träningsväskan, medium - för den lite större samlingen och vårt största smyckeskrin i akryl för dig med en riktigt stor smyckesamling.

 

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra vackra ringar där vi har något för varje smak och till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! Hos By Stine Winther får du billiga men moderiktiga smycken som alltid följer de senaste trenderna.

Instagram: Se fler bilder av våra coola ringar på Instagram. Få inspiration till din helt egna smyckeslook. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter. Här håller vi också giveaways och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så att du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du tycker lika mycket om vår "Sirra Ring" som vi gör. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ