Sirra Ring

239,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Denna vackra ring har en hamrad yta som ger dess grundläggande form en unik touch. Den ger en tuff och fyllig look till din smyckesamling.

Storlek: Justerbar från storlek 54-60

Material: Rostfritt stål

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Chunky ring med kant

Vår chunky ring med kant är ett smycke som utmanar det perfekta. Ringens bredd och dess obehandlade yta gör den till ett statement-smycke. Den har slumpmässiga former och kanter som ger en tuff och rå känsla. Den coola ringen finns både i silver och guldbelagt silver. Den chunky ringen har textur i materialet, vilket ger fingerringen kant och ett unikt utseende. Du kan justera ringen själv, vilket innebär att du kan använda den på alla fingrar och den kan också passa till vilken hand som helst.

Vi har skapat en hel serie med dessa textursmycken så att du kan sätta ihop din alldeles egna look.

För att denna vackra ring ska ha längsta möjliga livslängd rekommenderar vi att du håller den torr. Vi har gjort det enkelt för dig genom att erbjuda tre olika alternativ för att hålla dina andra ringar, örhängen, halsband, hängen och armband torra och säkra. Hos By Stine Winther kan du köpa en smyckeskrin - small, perfekt för träningsväskan. Det finns också en något större alternativ i form av vår smyckeskrin - medium. Om du har en riktigt stor smycksamling har vi precis fått in vårt smyckesskrin - akryl på lager igen.

 

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra vackra ringar, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar dina varor på bara 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars returrätt. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp! Hos By Stine Winther får du billiga men moderiktiga smycken som alltid följer de senaste trenderna.

Instagram: Se fler bilder av våra coola ringar på Instagram. Få inspiration till din helt egna smyckeslook. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter. Här håller vi också giveaways och delar med oss av bra tips och tricks. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar, erbjudanden och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika glad för den här "Sirra Ring" som vi är. Vi ser fram emot att packa din beställning!

Underhåll och FAQ