Snake Ring

319,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Ormar på smycken är en stor trend som har kommit för att stanna. Denna vackra ring är både robust och feminin, och är så cool att kombinera med andra ringar.

Material: 14K guldpläterat och vitguldpläterat rostfritt stål.

Storlek: Justerbar i storlek 54-60.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Vår populära Snake Ring

Gillar du en mer modern och rå look? Då kanske vår Snake Ring är något för dig! Den slingrande ringen passar bra med dina basplagg och kan göra varje outfit mer stilfullt! Ormringsen är bra för att stapla med andra ringar, både i guld och silver! Nästan alla våra ringar är justerbara och kan passa alla, både män och kvinnor.

Smyckesinspiration

Kolla också in vårt urval av andra ringar, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar din vara inom 24-72 timmar och har 14 dagars öppet köp. Registrera dig för vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av vår ormrings på Instagram. På vår Instagram hittar du massor av fina bilder på våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här håller vi också tävlingar, delar med oss av tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du kommer att gilla denna ring lika mycket som vi gör! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ