Snakeskin Hoops

146,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra hoops med en subtil ormskinnsdesign som ger struktur till utseendet. Perfekt om du älskar att bära flera örhängen samtidigt. Du hittar dessa vackra hoops i vår Hoop Mix.

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål.

Storlek: 1,5 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Ormskinnsörhängen

Vår Snakeskin Hoop har, som namnet antyder, en snygg ormliknande look på örhänget. Det är ett vanligt runt örhänge i rostfritt stål men som har en snygg tryckt yta som ger den det där lilla extra! Vi älskar enkla hoops och tycker att dessa ormskinnshoops passar perfekt ihop med både Isobel- och Sigrid-örhängena.

Letar du efter den perfekta presenten? Här har du den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Smyckesinspiration

Kolla även in vårt utbud av andra örhängen, vi har något för alla smaker till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars öppet köp. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra Snakeskin Hoops på Instagram. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter, inklusive våra fina örhängen. Här håller vi också regelbundet tävlingar, delar med oss av tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i dessa örhängen som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ