Snakeskin Hoops

209,00 kr

På varje beställning ingår 1 smyckeask. Ytterligare måste köpas till.

Vackra hoops med en subtil ormskinnsdesign som ger struktur till utseendet. Perfekt om du älskar att bära flera örhängen samtidigt. Du hittar dessa vackra hoops i vår Hoop Mix.

Material: 14K guldpläterat och vittguldpläterat rostfritt stål.

Storlek: 1,5 cm.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Style

Fler detaljer

Ormskin Örhängen

Vår Snakeskin Hoop har, som namnet antyder, en snygg ormliknande look på örhängen. Det är en vanlig rund örhänge i rostfritt stål, men har en snyggt tryckt yta som ger den extra detaljer! Vi älskar grundläggande hoops och tycker att dessa ormskinnshoop passar perfekt ihop med både Isobel och Sigrid örhängena.

Letar du efter den perfekta presenten? Här har du den perfekta presentidén till kvinnan i ditt liv!

Smyckeinspiration

Våra smyckesset är en säker vinnare och finns i många olika färger och kombinationer - samtidigt som du alltid är garanterad ett speciellt pris!

Kolla även in vårt urval av andra örhängen, vi har något för varje smak till bra priser! Vi levererar din vara på 24-72 timmar och erbjuder 14 dagars öppet köp. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 15% rabatt på ditt första köp!

Instagram: Se fler bilder av våra Snakeskin Hoops på Instagram. På vår Instagram hittar du många fina bilder av våra produkter, inklusive våra fina ringar. Här håller vi också regelbundet tävlingar, delar med oss av tips och tricks och annat spännande. Följ oss på Instagram så du inte missar nyheter, tävlingar och annat spännande.

Vi hoppas att du blir lika förtjust i dessa örhängen som vi är! Vi ser fram emot att packa din beställning.

Underhåll och FAQ