Wavy Ring

167,30 kr

I varje beställning ingår 1 smyckesask. Ytterligare måste köpas till.

En vacker vågformad ring med mjuka linjer. Den enkla ringen är elegant för sig själv men vi stylar den ofta med andra vackra ringar från vår kollektion, särskilt 'Lu Ring', som passar fint ihop med sina böljande former. Denna smala ring är också bra för att stapla med andra ringar!

Wavy Ring är justerbar och kan därför anpassas till din ringstorlek och till det specifika fingret du vill ha den på.

Wavy Ring finns i både silver- och guldutförande.

Material: 18K guldpläterat- och silverfärgat rostfritt stål

Storlek: Justerbar från storlek 50-58.

Specifikationer

Ytterligare information

Färgen

Guld, Silver

Fler detaljer

Vågig ring

En vågig ring i enkel och minimalistisk design. Justerbar ring som kan anpassas exakt efter din ringstorlek. Ringen har ett enkelt uttryck med små vågiga former hela vägen runt. Denna fina våg-ring är den perfekta stapelringen, eftersom den med sin enkla design lätt kan stylas med andra vackra ringar. Du kan till exempel matcha vår våg-ring med vår superpopulära ring: Lu ring. Då får du en mycket snygg ringlook som piggar upp din outfit. Vår våg-ring är perfekt för dig som gillar klassiska och enkla ringar.

Vågig ring och andra ringar från Winther Studio

Hos Winther Studio har vi ett brett utbud av populära ringar, vackra ringar, enkla ringar, ringar med stenar och mycket mer. Vi har ringar i guld, ringar i silver och ringar i rostfritt stål så att du kan välja ditt favoritmaterial. Vi har också ringar i alla prisklasser. Hitta billiga ringar eller den perfekta ringgåvan till någon du bryr dig om. Du kan hitta vågiga ringar, chunky ringar, enkla ringar och mycket mer. Ringar bidrar till att pigga upp din outfit, och du kan enkelt sätta din personliga prägel på din outfit med vackra ringar i alla former och uttryck.

Instagram och styling

På vår Instagram hittar du massor av inspiration för smyckesstyling! Du hittar populära smycken och inspiration om hur du kan styla dina smycken. Har du svårt att styla dina ringar så att det ser coolt ut? Hoppa då över till vår Instagram och se våra många vackra bilder med ringar och hitta inspiration för din nästa look.

 

Underhåll och FAQ