Populära smycken

Här på sidan hittar du Winther Studios mest populära smycken just nu. Vi har skapat en överskådlig översikt för dig så att du kan se vad som är mest trendigt just nu inom örhängen, ringar och halsband. Ta en titt på sidan och låt dig inspireras!

Populära örhängen

Här ser du våra mest populära örhängen. Du hittar allt från hoops, örhängen med hängen, enkla örhängen med mera. Gemensamt för dem alla är att de återspeglar smyckesmodet och är därför de mest populära örhängena hos Winther Studio just nu.

Vi älskar att mixa och matcha våra örhängen för att skapa en unik och personlig look, och vi tycker att man aldrig kan ha för många örhängen. Var inte rädd för att blanda olika material, storlekar och former - det finns inga regler, så det finns gott om möjligheter att låta din personliga stil komma till uttryck. Det skapar en snygg och iögonfallande stackad look med många örhängen samtidigt, och det piggar snabbt upp din frisyr eller din outfit!

Populära Ringar

Vi kan inte få nog av fingerringar! Bland våra mest populära smycken rankas de flesta av våra fingerringar högt. Här hittar du främst kraftiga ringar, som är mycket moderna just nu, men du hittar också mer ömtåliga ringar som ger en feminin och elegant look. Prova att bära flera ringar på samma finger för en personlig och staplad look som ger en twist till din outfit.

Vår Lu-ring är en populär böljande ring med en enkel design som passar till det mesta och de flesta tillfällen. Kolla även in vår Mocca-ring, en vacker ojämn ring med en unik design som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Båda ringarna finns i både silver och förgyllt, så det är helt upp till dig att välja vad som passar dig bäst!

Populära halsband

Halsband är perfekta för en enkel outfit som till exempel en grundläggande vit t-shirt och jeans. Pigga upp en enkel outfit genom att stapla några snygga halsband tillsammans - gärna halsband med olika uttryck och material, så att du får en supercool, personlig och intressant look.

Här ser du våra mest populära halsband. Vi har bland annat personliga halsband som vårt initialhalsband, som är ett bokstavshalsband där du kan välja din initial, eller kanske välja en initial som representerar någon som ligger ditt hjärta nära. Vårt Birth Year-halsband är också en perfekt personlig halsband med ett hänge som representerar det år du föddes. Halsband är en stor del av våra mest populära smycken och är också en utmärkt presentidé till någon du bryr dig om - eller kanske som en förmänskligande present till dig själv.

Presentkort

En presentkort till wintherstudio.se kan användas för alla produkter i webbutiken.
Köp det här

Vill du ha ännu mer inspiration för vad som är trendigt just nu?

Om du är nyfiken på ännu mer inspiration för vad som är trendigt just nu, så hittar du massor av inspiration på vår Facebook och Instagram. Där delar vi dagligen förslag om hur du kan styla våra vackra smycken, och du kommer också att uppdateras om våra nya kollektioner, reor och inte minst våra härliga tävlingar. Skriv gärna upp dig för vårt nyhetsbrev också för att få information om nyheter, erbjudanden osv. som en av de första. När du anmäler dig får du också en liten bonus i form av 15 % rabatt på ditt första köp.

Har du frågor om våra produkter eller är du osäker på vad du ska välja? Då kan du kontakta oss måndag till fredag på telefon +46 40 606 06 33 eller via e-post support@wintherstudio.com - så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Köp populära smycken hos Winther Studio

Hos Winther Studio är det alltid viktigt för oss att ha koll på de senaste trenderna inom smyckesmode. Därför kan du alltid vara säker på att vi har handplockat vårt stora utbud av populära smycken som halsband, ringar, örhängen med mera för att de ska passa de senaste trenderna.

På Winther Studio är det viktigt för oss att våra smycken håller hög kvalitet utan att behöva kosta en förmögenhet. Vårt smyckesortiment håller därför alltid hög kvalitet till ett överkomligt pris, vilket vi kallar "affordable luxury". Vem älskar inte det?

Læs mere