Studentpresent till tjej 2024

Ska du köpa en studentpresent till en tjej år 2024? Det perfekta presentvalet till studenten är och förblir smycken. Ett vackert och elegant smycke visar att du bryr dig om personen, och om du är en nära vän från samma klass eller årgång kan smycket symbolisera slutet på en alldeles speciell tid. Ge en studentpresent som personen aldrig kommer att glömma.

Här på sidan hittar du ett helt speciellt utbud av gåvor till studenter.

WATERPROOF
Flade øreringe med tekstur

Liva Örhängen

239,00 kr

Hjerteøreringe med pärlhängeHjerteøreringe med pärlhänge

Amor Örhängen

349,00 kr

WATERPROOF
Hjärthängande örhängenHjärthängande örhängen

Heart Helios Örhängen

349,00 kr

WATERPROOF
stora guld hoopsstora hoops

Mia Hoops

299,00 kr

WATERPROOF
snodd hoopssnodd hoops

Vilde Hoops

339,00 kr

WATERPROOF
Liten rosett stiftörhängensmå rosett stiftörhängen
Inte i lager

Mini Bow Ørestikker

259,00 kr

WATERPROOF
Slips-halsbandSlips-halsband

Bow Choker

349,00 kr

WATERPROOF
caleja guldsnoet

Caleja Armband

Från 229,00 kr

WATERPROOF
"Pansararmband i tre olika tjocklekarStandard panser

Classic Chain Armband

Från 219,00 kr

WATERPROOF
Trådbundna armband i tre olika tjocklekarsnoet SMYKKE

Victoria Armband

Från 219,00 kr

WATERPROOF
statement ring mix

Statement Mix

677,00 kr

raw ring mix guldRustikt ringmix.

Raw Mix

449,00 kr

WATERPROOF
big hoop mix guldStora enkla hoops, ett klassiskt par och ett mer rustikt par.

Big Hoop Mix

573,00 kr

chunky pearl mix guld

Chunky Hoop Mix

557,00 kr

WATERPROOF
heart and promise ringEnkel och romantisk ringmix med heart ring og promise ring

Love Mix

451,00 kr

Studentpresent symboliserar en särskild tid 

Den sista tentan är avklarad och du kan äntligen andas ut. Ett leende sprider sig över ansiktet, och det är en fantastisk tid att vara i när du tar studenten. Studenttiden är en tid för fest, färg och firande av de nybakade studenterna. Det är en tid tillsammans med de människor du har lärt känna och tillbringat oändligt många timmar med under de senaste åren. Ni har skrattat, gråtit, slitit och festat tillsammans. Det ska firas – och varför inte markera studenttiden med ett speciellt smycke?

Kanske letar du efter ett studentsmycke till en vän, syster eller flickvän. Ett smycke som kan påminna om den fantastiska studenttiden. Oavsett vilken typ av studentpresent i form av ett smycke du letar efter – klassiskt eller modernt – hittar du ett stort utbud här hos Winther Studios.

 

Ge en vacker och personlig present till en student 

Det är inte en slump att smycken alltid är bland de mest populära presenterna när vi firar stora händelser i våra liv. Det gäller naturligtvis också för studentpresenter! Med ett smycke har du möjlighet att ge en helt personlig present och visa att du har koll på studentens smak – och samtidigt är smycken något man alltid kan bära som ett minne om en helt speciell och betydelsefull tid i sitt liv.

Du känner säkert redan till studentens favoritstil och hos Winther Studio kan du hitta den perfekta studentpresenten, oavsett om mottagaren föredrar en modern och färgstark eller mer nedtonad och klassisk look. Dessutom tycker vi att vackra smycken borde vara tillgängliga för alla, och vår affordable luxury-filosofi kanske till och med gör att det finns råd att köpa fler matchande smycken eller ett helt smyckesset till den nyexaminerade studenten.

 

Hitta ett studentsmycke till studenten 

Oavsett färg på din studentmössan kommer ett studentsmycke att vara den perfekta presenten. Vi har ett stort utbud av smycken med bland annat ringar, örhängen, halsband och armband, så du har gott om möjligheter att hitta den perfekta studentpresenten hos oss. Kanske vet du att studenten älskar halsband och gillar att stapla kedjor i olika längder och tjocklekar. Kanske är ringar hennes stora passion – eller älskar hon att pryda sig med de vackraste armbanden och gärna många av dem? Utforska vårt stora utbud av studentsmycken till tjej och visa studenten att du är en av dem som känner henne och hennes smak allra bäst. Resultatet kommer garanterat att bli en present som skapar massor av glädje.

 

Fråga oss om smycken som studentpresent till tjejer

Funderar du på att köpa smycken som studentpresent till en tjej? Och behöver du hjälp att hitta de allra bästa smyckena till en speciell student i ditt liv? Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du vill veta mer om de enskilda smyckena eller behöver råd om att hitta den allra perfekta presenten. Vi ser fram emot att prata med dig och är redo att svara i telefon måndag till fredag ​​kl. 9-15. Du kan också skicka oss ett mail på support-se@wintherstudio.com.

Quick View
cross
    Din korg (5)
    banket hoops
    Freya Hoops
    209,00 kr
    - +
    halskæde med perler og halvmåne vedhæng
    Elly Moon Halsband
    379,00 kr
    - +
    Stora hjärtörhängen
    Big Heart Örhängen
    219,00 kr
    - +
    Julia Shell Ankelkæde
    Julia Shell Fotlänk
    299,00 kr
    - +
      Beräkna fraktkostnaden
      Använd kod