Student 2024

Present till student 2024

Den perfekta presenten till studenten är och förblir smycken. Ett vackert och elegant smycke visar att du bryr dig om personen, och om du är en nära vän från samma klass eller årskurs kan smycket symbolisera slutet på en helt speciell tid. Ge en studentpresent som vedkommende aldrig kommer att glömma.

Här på sidan hittar du ett helt speciellt urval av presenter till studenter.

Presentkort

Ett presentkort till wintherstudio.se kan användas för alla produkter på webbutiken.
Köp det här

Ge dig själv en present som student – bli helt klar för studentveckan

Våra smycken behöver inte nödvändigtvis ges av andra. Du kan också ge dig själv en present som student. En tid med många upplevelser, upp- och nedgångar och naturligtvis en rad krävande examina förtjänar att firas med en studentpresent till dig själv. Det skulle faktiskt vara helt på sin plats, om du frågar oss. Självomvårdnad och en klapp på axeln kommer i många former, och med ett speciellt smycke ger du dig själv en välförtjänt present som student.

Hur mycket ger man i present till en student?

Ja, hur mycket pengar man ger i present till en student varierar mycket. Den närmaste familjen ger säkert mer än en nära vän. Lyckligtvis hittar du smycken här på sidan till ett överkomligt pris. Så om du vet att du vill ge ett eller flera smycken i present till studenten, har du kommit till rätt ställe.

Kontakta oss om du har frågor om våra presenter till studenter

Här på sidan hittar du vårt unika urval av presenter till studenter, och om du har svårt att välja kan du alltid kontakta vår kundtjänst. De sitter redo att vägleda dig och besvara eventuella praktiska frågor om vårt sortiment. Du kan skriva till oss på kontakt@wintherstudio.se eller ringa till oss på telefon 53 85 56 47. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Smycken till studenten under studentveckan

Det kan vara så svårt att välja smycken till studenten, både när det gäller kläder och skor, men även dina smycken kan vara svåra att få ordning på. Därför har vi valt ut några av våra favoritsmycken till studenten och smycken där stylingmöjligheterna är oändliga. De är samtidigt tidlösa så att du kan behålla smycket och minnas de goda studentdagarna.

När vi talar om smycken till studenter kommer vi inte undan pärlsmycken som för närvarande är mycket populära. De är klassiska och kan skapa många eleganta smycken. De är väldigt trendiga just nu och kan därför användas både i vardagsklädsel och festklädsel! Du hittar alla våra pärlsmycken här.

Dessutom har vi också smycken i nästan alla regnbågens färger. Så oavsett om din studentmössa är blå, röd, ljusröd eller något helt annat, kan du fortfarande hitta smycken som matchar din mössa! 

Studentpresent til tjej

Är du på jakt efter present till en student, då är smycken det bästa valet! Det kan vara lite svårt att navigera bland önskemål om presenter, och därför har vi försökt göra det mycket tillgängligt för alla att hitta en bra present. Därför sätter vi samman en mängd smyckessatser varje månad, som flitigt köps som presenter.

Om du fortfarande är osäker på om du träffar rätt med presenten till studenten, kan du alltid kontakta vår kundtjänst. De kommer att guida dig genom vårt sortiment tills du känner dig säker på din presentidé!

Dessutom kan du alltid hitta inspiration och se smyckena stylade på vår Instagram.